Форум Запоріжжя

ЗаБор - міський портал Запоріжжя
Текущее время: 19 мар 2024, 06:27

Часовой пояс: UTC + 2 часа


Форум Запоріжжя - Регистрация

Заходячи на "Форум Запоріжжя" (надалі "ми", "наш", "Форум Запоріжжя", "https://forum.zabor.zp.ua/"), ви підтверджуєте свою згоду з такими умовами. Якщо ви не згодні з ними, будь ласка, не заходьте та не користуйтесь форумом.

Ми залишаємо за собою право змінювати ці правила в будь-який час і зробимо все можливе, щоб повідомити вас про це, проте з вашого боку було б розумним регулярно переглядати цей текст щодо змін, оскільки використання конференції «Форум Запоріжжя» після оновлення/виправлення умов означає вашу згоду з ними. Ви погоджуєтесь не розміщувати образливих, загрозливих, наклепницьких, порнографічних повідомлень, антиукраїнських закликів та інших повідомлень, які можуть порушити закони України. Спроби розміщення таких повідомлень можуть призвести до бану.

Ви погоджуєтесь з тим, що адміністратори форумів «Форум Запоріжжя» мають право видалити, редагувати, перенести або закрити будь-яку тему в будь-який час на власний розсуд. Як користувач ви погоджуєтесь з тим, що введена вами інформація буде зберігатися в базі даних. Хоча ця інформація не буде відкрита третім особам без вашого дозволу, але адміністрація «Форуму Запоріжжя» не може бути відповідальною за дії хакерів, які можуть призвести до несанкціонованого доступу до неї.

Намагайтеся при реєстрації обирати складний пароль. Також попереджаємо, що зараз до реєстрації приймаються тільки поштові скринькі від gmail.com та ukr.net.



 cron
Powered by phpBB1 © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group
Русская поддержка phpBB
Мобильная версия