Настя  Кримова

СТРАШНИЙ ЗАЄЦЬ
Про плюси і мінуси демократії
zamovity kvitok

strashniy zaec2

photo camera фото

Обходячи свої лісові володіння, Ведмідь – губернатор зустрічається з лісовими мешканцями, у кожного з яких  є своя маленька справа, свій бізнес. В силу своїх обов’язків і, не зважаючи на давню дружбу, що пов’язує  Ведмедя з лісовим населенням, Губернатор  справедливо обмежує бажання кожного з них. Їжаку, наприклад,  не дозволяє створити скульптуру царя звірів Лева, Лисиці  -  продавати малину, що росте безкоштовно, Бобру – пиляти ліс коло Чистого джерела, Вовку – полювати на молодняк, поки той не підріс. Що ж станеться, якщо, незважаючи на заборону Губернатора, Їжак вирішить - таки увічнити образ Лева?

Спектакль неодноразово представлений на сценічних майданчиках України та на фестивалі «Березневі сходинки» в м. Рівне (2015 рік).

Вистава розрахована на глядацьку аудиторію від молодшого шкільного віку і до 100 років включно.

Режисер-постановник -  Світлана  Ємець, Світлана Дуднік

Сценографія – Світлана Дуднік

Хореографія – Наталя Руба,  Юліана Пилипець

У виставі використано сучасну музику

Спектакль українською мовою

Тривалість вистави 60 хв.

Прем’єра – 2014 рік

 

 

Комментарии  

+3 #1 Наталія 25.03.2018 19:47
Сьогодні були на прем'єрі, це - чудовий, яскравий, сучасний спектакль! Гра акторів - неперевершена! Ми, 5 сімей друзів, які люблять театр, отримали масу задоволення, насолодчуючись грою акторів! Дякую за чудові емоції, за ту величезну позитивну енергетику, яку ви даруєте нам, глядачам, зі сцени!!!
Цитировать
+2 #2 Татьяна Труба 11.04.2018 15:20
Мені дуже сподобався цей спектакль. І не тільки тому, що Страшного Зайця грає моя дочка, а через те, що діти справді чудово грають. Вони створили гарну атмосферу, вправно поєднавши ляльковий театр з грою акторів на передньому плані.
Діти сприйняли виставу як казку, а от для мене в ній було все як у нашому не казковому житті.
Рекомендую для дорослих і дітей від 5 років.
Цитировать
+1 #3 Marina Maksymovych 23.01.2019 03:08
Большое спасибо!
Представление очень понравилось.Ребятки исполнители--просто прелесть :-* :-) Племянничка в восторге особенно от того,что мальчуковые роли исполняли девочки.И КАК!!! Всё замечательно.
Вот только звуковое сопровождение было очень громкое-у племяшки потом голова болела. Если бы маленько потише-было бы совсем супер)) Заранее благодарим за отрегулирование громкости. Придём ещё не раз ОБЯЗАТЕЛЬНО))
Цитировать

Добавить комментарий


Защитный код
Обновить