Дві "електрички" Ілона Маска під час війни зʼявилися в автопарку омбудсмена Дмитра Лубінця

Крім двох електромобілів подружжя Лубінців придбало ще й нову Toyota RAW4
Важливо
Дві "електрички" Ілона Маска під час війни зʼявилися в автопарку омбудсмена Дмитра Лубінця
10 Лютого 2024, 11:42
читать на русском

Автопарк родини уповноваженого з прав людини Дмитра Лубінця під час війни поповнився трьома дорогими автомобілями.

Про це свідчить е-декларація посадовця за 2022 рік.

Так уповноважений ВР з прав людини після повномасштабного вторгнення придбав "крилату" Tesla Model X за 750 000 грн. А його дружина Яніна — Tesla Model 3, але вартість не вказала. На ринку така машина коштує ~1 млн грн.

Також на жінку оформили Toyota RAW4 без вказання ціни. При цьому річна зарплата подружжя Лубінців - приблизно лише 925 000 грн.

Нагадаємо, Данило Гетманцев, нардеп, голова Комітету Верховної Ради з питань фінансів, податкової та митної політики подав декларацію про доходи, у якій виявили схему щодо оренди житла. Виявляється, його дружина і сини живуть у Франції. А він орендує для них велику квартиру у фірми, що належить його рідній матері.

Депутат забороненої партії ОПЗЖ Олександр Пузанов у своїй декларації показав, що з початку повномасштабного вторгнення відправив свою родину за кордон. Його дружина Олена Пузанова та доньки Олександра та Анастасія отримали тимчасовий захист в Іспанії.

В Іспанію переїхала і родина колишнього актора шоу "Квартал 95", а нині депутата від “Слуги народу” Юрія “Юзіка” Корявченкова. У декларації депутат зазначив, що з 1 червня 2022 року (тобто на 4-й місяць повномасштабної війни) його дружина Тетяна з двома доньками та сином отримали право користування квартирою в Іспанії.

Депутатка від “Слуги народу” Леся Забуранна ще до війни відправила свою дочку Єлизавету у Велику Британію. Політикиня винаймає квартиру для своєї дитини з 1 січня 2022 року. Але дівчина все ж оформила там посвідку на тимчасовий захист.

Жінка ще одного “слуги народу”, Михайло Радуцького, теж поїхала за кордон. Людмила Радуцька з березня 2022 року знаходиться під тимчасовим захистом у Румунії, там вона орендує будинок.

Дружина та діти нардепа від “Батьківщини” Сергія Соболєва напередодні повномасштабного вторгнення перебралися до США, де отримали тимчасовий захист. Там дружина політика з 1 лютого 2022 року винаймає житловий будинок площею у 173 кв м для себе та дочки Меланії й сина Івана.

Читайте також

1