Іспанія
Іспанія

Іспанія - результати і розклад матчів, турнірна таблиця, новини.

Барселона розробила оригінальний план щодо повернення Мессі


Клуб шукає гроші, що забезпечити трансфер Лео

Барселона розробила оригінальний план щодо повернення Мессі

Фото: twitter.com/PSG_inside


Останнім часом активно обговорюється можливе повернення Мессі в "Барселону". Є інформація, що форвард "ПСЖ" готовий до камбеку на "Камп Ноу", але все впирається у фінанси. Каталонці, як і раніше, відчувають труднощі. Синьо-гранатові шукають джерела фінансування контракту з футболістом і вже придумали план.

Як повідомляє AS, "Барселона" розглядає варіант із переобладнанням будівлі колишньої штаб-квартири клубу (Ла Масія) біля стадіону на музей, присвячений виключно зірковому аргентинцю.

"Барса" веде переговори з іспанською компанією Telefónica про те, щоб створити інтерактивний центр, головною фігурою якого буде Ліонель. Музей приваблюватиме тисячі туристів і вболівальників та приноситиме постійний дохід. Ці кошти і допоможуть на забезпечення контракту з Мессі.

Також відзначається, що план зі створення музею торкнеться його сокровенних почуттів і переконає його повернутися у рідний клуб.

Нагадаємо, контракт Мессі з "ПСЖ" закінчується влітку 2023 року.

Читайте такожМессі прилітав до Барселони. Хаві про вечерю Лео з Альбою та Бускетсом: Я приєднався пізніше – за десертами
Оцініть цей матеріал:
Джерело:
AS
Коментарі
Увійдіть, щоб залишати коментарі. Увійти
avatar
scorpius (Ck)
Храм. Идол. Пожертвования.
Відповісти
0
0
Повернутись до новин
Коментарі 1
avatar
scorpius (Ck)
Храм. Идол. Пожертвования.
Відповісти
0
0

Найкращі букмекери

Букмекер
Бонус