Шановне панство! Пропонуємо вам екслюзивний тур до хмільного Закарпаття!
Ніяких історій, дат, под(в)ій, лише ігри, забави, танці, відпочинок, чекає на Вас якщо Ви відвідвідаєте цей тур Смайлик «smile»
Дні проведення туру: субота-неділя (як добре піде, то до понеділка).
1 день: виїзд зі Львова (08:00), Верхня Грабівниця (огляд бункера), Мукачево (обід та огляд страусячої ферми), Берегово (купання в термальних басейнах та дегустація 10 вин і палинок)

, Берегівський р-н (ночівля в садибах сільського туризму,

поселення о 21:00).
2 день: сніданок і виїзд (08:00), Іза (оленяча ферма та виставка-продаж виробів з лози), Міжгір’я (споживання живого пива), Колочава (сценки з життя горян та обід)

, Келечин (дегустація і набирання унікальної мінеральної води), Гукливий (дегустація 5 настоянок від Ференца Гукливчика)

, Львів (повернення о 23:00).
На Вас чекають:
- білі, червені вина з винограду та екологічно чисті палинки;
- зможете нормально помитися в термальному басейні не економлячи гарячу воду;
- смачна їжа, яка ще зранку цвіла, гавкала і нявкала;
- мінеральні води, які дозволяють Вам відчути, що нич не є, і ще упити два погарчики вина;
- можливості зробити фотографії типу «Я і Карпати», «Я в терпальному басейні», «Ми одна команда», «О, це я зразу виставлю у Фейсбуці, хай знають», «Це Я?», «О Боже, а це хто?»;
- гостинні люди, які приймуть Вас переночувати, як найліпших цімборів, але лише на одну ніч.
На Вас НЕ чекають:
- нудні розповіді, як було файно колись і як паскудно типирь;
- 1 000 000 дат про різні події з історії Закарпаття, України, Всесвіту;
- 1 000 прізвищ та імен історичних осіб, що жили на Закарпатті (на зразок Дьордь Ласлович фон Погдоланьо);
- озера, водоспади (хто Вас таких туди пустит);
- найвидатніші історичні пам’ятки скраю;
- знайомства із історією, звичаями, культурою різних етносів Закарпаття, бо після туру, Ви зрозумієте, що між ними нема різниці.
Вартість на одну особу: 500 грн.

Виїзд до туру 7 березня
У вартість ХОДИТЬ: поїзд штабельним автобусом, переживання, супровід гада-екскурсоВода і екскурсоVodky, показування здалека туристичних об’єктів, 100 грам, фіглі, страхування тверезих туристів на час подорожі, занесення і винесення в автобус туристів масою до 100 кг.
У вартість НЕ ВХОДЯТЬ і додатково оплакуються: вИхідні квітки з дуристичних об’єктів, обжирання, обпивання.
Вартість вИхідних квітків:
- бункер лінії Упада: 30 грн./особа (повертаються не всі, бо дехто залишається для витверезування);
- страусяча ферма: 5 грн./особа (а страуси просили з дорослих – пів буханки хліба, студентів – горбушку, пенсіонерів – скоринку);
- термальний басейн: загальний – 80 грн. за 2 год. (хто не вміє плавати платить наперед);
- дегустація 10 вин і палинок: 40 грн./особа (ті хто сповзе під стіл після 10 вина платять в два рази більше);
- воленяча фірма: загальний, пенсійний і студентський - 20 грн. (ко буде мати роги більші як в оленів, то пустят го задурно);
- дегустація живого пива в Міжгір’ї (кулько маленько уп’єте, тулько і удрахуєме уд вас);
- скансен «Старе село», музей історії залізниці “Колочавська вузькоколійка”, філіал музею лісу і сплаву “Колочавський бокораш”: загальний, пенсіонери, студенти - 20 грн.;
- частування, забава з музиками і сценки з життя горян в колочавській корчмі “Старе село”, в меню входить: сало, часник, огірок, хліб, весела карпатська водичка (30 грн./особа, без живих гудаків - 20 грн./особа);
- дегустація 5 настоянок від Ференца Гукливчика: 50 грн./особа (хто не буде бирувати, або буде му бракувати гроший, то 1 настоянка 10 грн.).
Хто з панства згоден їх, то для них телефони для заносу грошей на тур:
067-612-31-53, 096-444-70-44, 62-42-90
Або прямувати за адресою: вул. Українська, 32, м. Запоріжжя