|
Страница 1 из 1
|
[ Сообщений: 2 ] |
|
Автор |
Сообщение |
Олександр657
|
Заголовок сообщения: Пошук роботи у 2025: ділюсь тим, що реально спрацювало Добавлено: 08 май 2025, 21:15 |
|
 |
Залётный (ая) |
|
Пошук роботи у 2025: ділюсь тим, що реально спрацювало
Останнім часом багато знайомих скаржаться, що важко знайти підробіток чи нормальну роботу, особливо в регіонах. Я сам стикався з тим, що на сайтах або старі оголошення, або треба платити за розміщення вакансії/резюме.
Але нещодавно натрапив на один Telegram-канал, де публікують робочі варіанти по всій Україні — є і онлайн, і офлайн підробітки, і повноцінні вакансії. Особливо багато — по Запоріжжю, але трапляється й по інших містах.
Що цікаво — там також можна безкоштовно розмістити своє оголошення, якщо ви щось шукаєте або, навпаки, когось наймаєте. А ще проводять розіграші грошей серед підписників — не часто, але реально буває, я сам раз бачив, як розігрували пару сотень гривень.
Посилання давати не буду, щоб не вважали за рекламу, але назва каналу — "zarobitok_zp", у Telegram можна знайти вручну. Думаю, тим, хто в пошуку — зайде.
|
|
Вернуться к началу |
|
 |
ElenaVas
|
Заголовок сообщения: Re: Пошук роботи у 2025: ділюсь тим, що реально спрацювало Добавлено: 12 май 2025, 15:41 |
|
 |
Залётный (ая) |
|
дякую за інформацію , якраз шукаю підробіток !
|
|
Вернуться к началу |
|
 |
|
Страница 1 из 1
|
[ Сообщений: 2 ] |
|