Шабля писал(а):
То може процитуєте, де саме Вучик агітує розвивати у центрі міста швидкісні транзитні магістралі?
Моє зауваження про Вучика не стосується розвитку швидкісних транзитних магістралей. Воно стосується запропонованого Вами переформатування з перехрестями і світлофорами.
Шабля писал(а):
Вантажному транзитному транспорту взагалі немає що робити у місті, це питання потрібно вирішувати іншими шляхами. А взагалі то проблема вами надумана, жодного разу на набережній не зустрічав пробку з вантажного транспорту.
Тут я з Вами згоден, що транзитний транспорт слід відводити поза межі міста, тому й написав - на жаль. Але правда така, що нові мости через Дніпро будують не нижче і не вище міста, а прямо посеред міста, через Хортицю. Тому ще раз стверджую, що транзитний потік збільшиться з побудовою мостів. Більше у найближчій осяжній перспективі мостів, що б відвели транзитний потік від міста, нам не бачити (хоч би ці добудували).
А щодо пробок з вантажного транспорту - вони з високою імовірністю виникнуть, якщо обмежити швидкість до 40 та покласти лежачих поліцейських.
Шабля писал(а):
Можете витратити вихідний, і провести в цих супермаркетах соц. опитування, і дізнаєтесь, чому тисячі людей щоденно туди приходять.
За Вашою логікою, якщо людям буде зручно, то супермаркет можна будувати будь-де, наприклад, посеред вашого подвір'я?
Шабля писал(а):
Це краще спитайте в мера, чому люди з центрального пляжу, з декількох центральних парків та інших місць відпочинку повинні пішки йти 2 кілометри, щоб дістатися до найближчої зупинки громадського транспорту.
Та невже у нашому місті мер відкриває маршрути міського транспорту? Згадайте хоча б сумнозвісний маршрут на Хортицю. Де він?