Автор |
Сообщение |
Микита Ізюмський
|
Заголовок сообщения: Україна і євроінтеграція Добавлено: 09 июн 2015, 08:31 |
|
 |
-КРАСАВЧЕГ ZаБора- |
 |
|
 Цитата: Виконавиця головної ролі "Іронії долі" Барбара Брильська стала персоною нон грата в Росії, повідомляють кореспонденти програми "Ранок з Україною" телеканалу "Україна". У березні минулого року зірка критикувала антиукраїнські дії держави-агресора і підтримувала Україну разом з іншими відомими діячами культури. Разом з Лілею Ахеджаковою і Адою Роговцевою 73-річна польська артистка висловила свою позицію у відкритому листі-зверненні до українського народу. За підтримку України актриса розплатилася кар'єрою - тепер дорога в Росію їй закрита. http://kanalukraina.tv/about/news/barba ... hqKrg.dpufКремлівці віддають перевагу Депардьє та Сігалу.
Последний раз редактировалось Микита Ізюмський 09 июн 2015, 08:35, всего редактировалось 1 раз.
|
|
Вернуться к началу |
|
 |
народ
|
Заголовок сообщения: Re: Україна і євроінтеграція Добавлено: 08 ноя 2023, 19:30 |
|
 |
адекватник |
 |
Зарегистрирован: 27 июн 2010, 18:36 Сообщения: 44120 Откуда: третья планета от Солнца
|
|
Вернуться к началу |
|
 |
народ
|
Заголовок сообщения: Re: Україна і євроінтеграція Добавлено: 09 ноя 2023, 22:38 |
|
 |
адекватник |
 |
Зарегистрирован: 27 июн 2010, 18:36 Сообщения: 44120 Откуда: третья планета от Солнца
|
|
Вернуться к началу |
|
 |
народ
|
Заголовок сообщения: Re: Україна і євроінтеграція Добавлено: 10 ноя 2023, 23:47 |
|
 |
адекватник |
 |
|
Терміни вступу України до Євросоюзу нікому не відомі, однак країна «б’є всі рекорди» і багато чого залежатиме саме від неї. Про це заявила посол Європейського Союзу в Україні Катаріна Матернова, передає «Інтерфакс-Україна». https://interfax.com.ua/news/general/946461.html
|
Вернуться к началу |
|
 |
народ
|
Заголовок сообщения: Re: Україна і євроінтеграція Добавлено: 11 ноя 2023, 23:54 |
|
 |
адекватник |
 |
|
Цитата: "Что касается заявления Орбана , то вы слышали заявление нашего вице-премьер-министра Стефанишиной, которая непосредственно занимается этим вопросом . Мы готовы идти на определенные компромиссы в этом вопросе для того, чтобы достичь большой цели и быть членами ЕС... Соответствующие нормативно-правовые акты уже подготовлены. Более того, думаю, они обязательно будут приняты для того, чтобы Венгрия не спекулировала на тех или иных вещах". такую мысль озвучил секретарь СНБО Алексей Данилов.
|
Вернуться к началу |
|
 |
народ
|
Заголовок сообщения: Re: Україна і євроінтеграція Добавлено: 20 дек 2023, 16:45 |
|
 |
адекватник |
 |
|
|
Вернуться к началу |
|
 |
народ
|
Заголовок сообщения: Re: Україна і євроінтеграція Добавлено: 17 янв 2024, 20:16 |
|
 |
адекватник |
 |
|
шо,опять? 
|
Вернуться к началу |
|
 |
народ
|
Заголовок сообщения: Re: Україна і євроінтеграція Добавлено: 28 мар 2024, 21:08 |
|
 |
адекватник |
 |
|
Цитата: Україна погодилася на запропоновані Єврокомісією обмеження щодо нашого аграрного експорту – Денис Шмигаль
Також під час зустрічі з Дональдом Туском Денис Шмигаль висловив вдячність польському Уряду й Сейму, який ухвалив заклик до Єврокомісії з проханням зупинити російський та білоруський аграрний експорт до ЄС. ... https://sud.ua/uk/news/publication/2968 ... is-shmygalха, ха и еще раз ха  ... зато панам полякам подякувати не забыли 
|
Вернуться к началу |
|
 |
народ
|
Заголовок сообщения: Re: Україна і євроінтеграція Добавлено: 25 июн 2024, 15:51 |
|
 |
адекватник |
 |
|
Від сьогоднішня відлічуватиметься старт нашого членства в ЄвросоюзіПрезидент України Володимир Зеленський назвав історичною першу міжурядову конференцію між Україною та ЄС, що відбудеться вже сьогодні в Люксембурзі і відкриє офіційний старт переговорам про членство України в Євросоюзі. "Сьогодні історичний день, коли ми переходимо до фактичних, реальних переговорів із Європейським Союзом щодо членства України", - написав президент у своєму телеграм-каналі. https://t.me/V_Zelenskiy_official/10876
|
Вернуться к началу |
|
 |
народ
|
Заголовок сообщения: Re: Україна і євроінтеграція Добавлено: 27 июн 2024, 16:09 |
|
 |
адекватник |
 |
|
Цитата: ЕС и Украина подписали соглашение о гарантиях безопасности Соглашение гарантирует Украине продление поставок оружия, предоставление учебной и другой помощи в сфере безопасности. ЕС и Украина подписали соглашение о гарантиях безопасности https://www.theguardian.com/world/live/ ... op-of-blog В четверг, 27 июня, Президент Украины Владимир Зеленский и руководители институтов ЕС Шарль Мишель и Урсула фон дер Ляйен подписали соглашение о гарантиях безопасности для Украины. Документ был подписан в зале Европейского совета перед началом его заседания. В случае предстоящей (?) агрессии россии Украина и ЕС должны провести консультации в течение суток и «скоро определить» следующие шаги.... https://sud.ua/ru/news/ukraine/304373-e ... zopasnostiбумага всё стерпит
|
Вернуться к началу |
|
 |
народ
|
Заголовок сообщения: Re: Україна і євроінтеграція Добавлено: 25 янв 2025, 21:11 |
|
 |
адекватник |
 |
|
Цитата: Єврокомісія передала Єврораді перший скринінговий звіт у рамках переговорів про вступ України
Тепер перший скринінговий звіт обговорюватимуть із державами-членами у Європейській раді. ... https://sud.ua/uk/news/ukraine/321577-e ... ii-ukrainy
|
Вернуться к началу |
|
 |
народ
|
Заголовок сообщения: Re: Україна і євроінтеграція Добавлено: 24 фев 2025, 16:07 |
|
 |
адекватник |
 |
|
Цитата: Президент Литвы предложил дату вступления Украины в ЕС
Вступление Украины в Европейский Союз необходимо ускорить. Украина должна стать полноправным членом через пять лет.
Об этом сказал президент Литвы Гитанас Науседа, сообщает РБК-Украина со ссылкой на его заявление.
"Безопасность Европы зависит от безопасности Украины. Именно поэтому позвольте нам ускорить вступление Украины в ЕС. Я предлагаю дату 1 января 2030 года", - сказал он во время за пленарного заседания "Поддерживай Украину" с участием европейских лидеров в Киеве.
По его словам, открытие первого кластера переговоров можно сделать уже в течение нескольких недель.
"Давайте сделаем путь Украины в ЕС неотвратимым", - добавил Науседа. ... https://www.rbc.ua/ukr/news/prezident-l ... 90573.htmlочень ускорили  ...хотя Прибалты они не торопливые, наверно для них 5 лет это быстро
|
Вернуться к началу |
|
 |