Автор |
Сообщение |
Zep
|
Заголовок сообщения: Польша - новости о Польше и всё , что касается Польши . Добавлено: 18 ноя 2017, 16:26 |
|
 |
ЛИШЕННЫЙ СТАТУСА |
|
В наших политических ( и не только политических) новостях сейчас проскакивает много новостей о Польше . И это неудивительно - Украину и Польшу связывает много общего . В эту тему я предлагаю выкладывать новости , которые касаются Польской республики , украинско - польские отношения и т.п. Ну и естественно обсуждаем здесь эти новости и выражаем своё мнение
|
|
Вернуться к началу |
|
 |
народ
|
Заголовок сообщения: Re: Польша - новости о Польше и всё , что касается Польши . Добавлено: 21 фев 2025, 21:21 |
|
 |
адекватник |
 |
Зарегистрирован: 27 июн 2010, 18:36 Сообщения: 44098 Откуда: третья планета от Солнца
|
 геополитика она такая 
|
Вернуться к началу |
|
 |
народ
|
Заголовок сообщения: Re: Польша - новости о Польше и всё , что касается Польши . Добавлено: 25 фев 2025, 15:43 |
|
 |
адекватник |
 |
Зарегистрирован: 27 июн 2010, 18:36 Сообщения: 44098 Откуда: третья планета от Солнца
|
Цитата: ️Польща передасть Україні нові термінали Starlink.
Станом на кінець 2024 року Польща вже передала 24 400 терміналів від SpaceX. Частина була знищена в боях.
Офіційно Польща позичає Starlink Україні, щоб уникнути податкових і юридичних складнощів.
|
Вернуться к началу |
|
 |
народ
|
Заголовок сообщения: Re: Польша - новости о Польше и всё , что касается Польши . Добавлено: 15 апр 2025, 18:18 |
|
 |
адекватник |
 |
|
Цитата: Польща буде солідарною з Україною, але й зароблятиме на її відбудові – Туск
Польща підтримує відновлення України, але не має наміру залишатися осторонь від економічної вигоди цього процесу. Про це заявив прем’єр-міністр Дональд Туск під час виступу на Форумі нових технологій у Варшаві.
Він підкреслив, що Польща не бажає бути лише символом солідарності, тоді як інші країни отримуватимуть прибутки, пов’язані з відбудовою України.
«Не буде так, що Польща буде солідарна, а інші зароблятимуть на відновленні України», — заявив Туск. ... https://sud.ua/uk/news/abroad/328415-po ... lenii-tusk
|
Вернуться к началу |
|
 |
народ
|
Заголовок сообщения: Re: Польша - новости о Польше и всё , что касается Польши . Добавлено: 26 май 2025, 22:12 |
|
 |
адекватник |
 |
|
Цитата: ️Польща має намір багато заробити на відновленні України, — прем'єр Туск
Немає нічого поганого в тому, щоб чесно сказати: ми хочемо заробити великі гроші на відновленні України. Ми хочемо допомогти, але й хочемо заробити.
|
Вернуться к началу |
|
 |
народ
|
Заголовок сообщения: Re: Польша - новости о Польше и всё , что касается Польши . Добавлено: 03 июн 2025, 23:39 |
|
 |
адекватник |
 |
|
За підсумками 2 туру виборів президента Польщі, перемогу здобув Кароль Навроцький. Його вважають політиком, що не дуже підтримує Україну. 
|
Вернуться к началу |
|
 |