народ
|
Заголовок сообщения: Re: Війна в Україні - підтримка світу Добавлено: 28 янв 2025, 22:02 |
|
 |
адекватник |
 |
Зарегистрирован: 27 июн 2010, 18:36 Сообщения: 44199 Откуда: третья планета от Солнца
|
Цитата: США призупинили дію програми U4U для біженців з України
Служба громадянства та імміграції США повідомила про призупинення програми для українців, що втікають до США від війни, United for Ukraine, повідомляє «Голос Америки». ... подробнее https://minfin.com.ua/ua/2025/01/28/144 ... 2025-01-28
|
Вернуться к началу |
|
 |
народ
|
Заголовок сообщения: Re: Війна в Україні - підтримка світу Добавлено: 29 янв 2025, 22:21 |
|
 |
адекватник |
 |
Зарегистрирован: 27 июн 2010, 18:36 Сообщения: 44199 Откуда: третья планета от Солнца
|
Цитата: Хорватія готує новий пакет військово-технічної допомоги Україні, – заявив прем’єр Денис Шмигаль після зустрічі з Андреєм Пленковичем у Загребі.
- Затвердити допомогу планують вже завтра. - У фокусі санкцій – російський “тіньовий флот”. - Хорватія підтримує конфіскацію заморожених активів РФ на користь України.
|
Вернуться к началу |
|
 |
народ
|
Заголовок сообщения: Re: Війна в Україні - підтримка світу Добавлено: 05 фев 2025, 19:35 |
|
 |
адекватник |
 |
|
А что вообще в мире делается? Стабильности нет(с) Трамп призывает обменять редкоземельные металлы Украины на дополнительную помощь от США. Украина поддерживая ее военные усилия, США могли бы получить доступ к богатствам страны, таким как литий и уран. СМИ ФРГ возбудились, озаботились и высказались поэтому поводу подробнее https://www.dw.com/ru/smi-frg-o-pomosi- ... a-71511725
|
Вернуться к началу |
|
 |
народ
|
Заголовок сообщения: Re: Війна в Україні - підтримка світу Добавлено: 19 фев 2025, 23:29 |
|
 |
адекватник |
 |
|
Макрон підбив підсумки зустрічі лідерів ЄС: Цитата: ️Ми підтримуємо Україну та візьмемо на себе всю відповідальність за забезпечення миру та безпеки в Європі. Це фундаментальний інтерес Франції, і я його гарант, – Макрон.
|
Вернуться к началу |
|
 |
народ
|
Заголовок сообщения: Re: Війна в Україні - підтримка світу Добавлено: 20 фев 2025, 21:43 |
|
 |
адекватник |
 |
|
 Цитата: Евросоюз хочет выделить 20 млрд евро на помощь Украине, но Венгрия выступает против, заявил глава МИД страны Петер Сийярто.
"Мы не намерены принимать это предложение в понедельник. Мы не поддержим его, поскольку не хотим, чтобы €20 млрд из европейских народных денег были выплачены Украине для продолжения войны", - сказал Сийярто в интервью телекомпании М1.
|
Вернуться к началу |
|
 |
народ
|
Заголовок сообщения: Re: Війна в Україні - підтримка світу Добавлено: 21 фев 2025, 22:04 |
|
 |
адекватник |
 |
|
|
Вернуться к началу |
|
 |
народ
|
Заголовок сообщения: Re: Війна в Україні - підтримка світу Добавлено: 01 мар 2025, 22:08 |
|
 |
адекватник |
 |
|
|
Вернуться к началу |
|
 |
народ
|
Заголовок сообщения: Re: Війна в Україні - підтримка світу Добавлено: Вчера, 17:44 |
|
 |
адекватник |
 |
|
Цитата: Трамп особисто очолив Фонд Реконструкції України, чим ще раз нагадав, що в майбутньому вся допомога Україні буде включена в рахунок Рідкісноземельної Угоди.
А отже: без водички: основне, що треба знати по цій угоді:
• Починається ера спільного управління надрами через Американо-Український Фонд у пропорції пів на пів.
• Україна додатково підписала Угоду про обмежене партнерство, яка врегульовує процедуру співпраці зі США, проте положення цієї угоди не розголошуються «з комерційних міркувань». • Власність копалин – українська, а американці видобувають і продають на ринковій основі.
• Діє право першої покупки для США. Навіть у разі відмови американців упродовж пів року заборонено пропонувати кращі умови іншим покупцям.
• Керівна рада Фонду – це по 3 менеджери від України та США. • Америка матиме чисельний пріоритет щодо прийняття інвестиційних рішень, адміністрування та нагляду.
• Україна зобов’язується без комісій і затримок конвертувати гривні в долари й переказувати їх у США. В разі затримки – відшкодування збитків. • Дохід звільнений від оподаткування, а США зобов’язуються не накладати мита на копалини.
• Перші 10 років прибуток буде реінвестовано в Україну.
• Вирішення спорів не передбачає стороннього арбітражу, а лише переговори між двома. • Угода є безстроковою, але кожні 10 років партнери вирішуватимуть, чи продовжувати.
• Внесок України – це 50% ренти за користування надрами + 50% збору за видачу спецдозволів + 50% коштів від реалізації виробленої продукції. • Внесок США – це врахування військової допомоги.
• Точних геологорозвідувальних робіт досі не проведено. Є лише дані розвідки радянських часів. • Орієнтовна вартість розвідки одного родовища – 15 млн доларів, а видобутку – до 300 млн доларів.
• Йде мова про 57 мінералів, у т.ч. золото, нафта, газ. • Пріоритетні надра: графіт (19 млн тонн, №5 у світі), літій (232 тисячі тонн, №3 в Європі), титан (20% світових покладів), берилій (Житомирська обл.), уран (№1 в Європі). https://t.me/OstapDrozdovOfficial/4526
|
Вернуться к началу |
|
 |