Дівчата, привіт! Хочу поділитися своїм неймовірним досвідом роботи з Шестопаловим Олексієм Сергійовичем і його командою. Вони були нашими кейтеринг-героями на виїзній весіллі у жовтні, і це було просто вау!
Коли ми планували весілля, зрозуміли, що хочемо щось особливе. Наше весілля було на природі, і атмосфера вимагала ідеального поєднання елегантності та затишку. Ми знайшли контакти Олексія Шестопалова через рекомендації знайомих, і не прогадали. Замовляли все заздалегідь – аж за три місяці, бо у нього запис розписаний на місяці вперед. Як тільки ми зустрілися, я зрозуміла, чому він такий популярний. Це людина, яка знає свою справу досконало. Перше, що вразило – це підхід. Все, як у найкращих ресторанах Парижа (та що там Париж – наше весілля було краще). Спочатку затвердження меню: ми детально проговорювали всі деталі, аж до спецій, які він використовує. Потім – дегустація самплерів, де я буквально з першого шматочка зрозуміла, що це «той самий» смак. Навіть веганські опції для кількох гостей продумали так, що вони в результаті були задоволені більше, ніж інші!
Що стосується продуктів – це взагалі окрема історія. У супермаркеті таких не знайти, це точно. Олексій Шестопалов привозить усе найсвіжіше і найкраще, навіть соуси й спеції були такі, що я захотіла забрати рецепти собі додому. Декор страв теж був на рівні мистецтва – я навіть не думала, що кейтеринг може виглядати так вишукано.
У день весілля команда працювала, як годинник. Все було ідеально сервіровано, гаряче подавали вчасно, а десерти взагалі зникли за секунди. І головне – всі гості були в захваті. Знаєте, як на весіллях завжди хтось знайдеться, хто поскаржиться на їжу? Так ось, у нас такого не було! Тільки компліменти і захоплення.
Щиро раджу Олексія Шестопалова всім, хто хоче, щоб їжа на їхньому святі була не просто їжею, а справжнім кулінарним мистецтвом. Це той випадок, коли кожна деталь важлива, а результат перевершує всі очікування. Якщо плануєте весілля, беріть його команду і не сумнівайтеся!
|