Україна має запровадити жорстке регулювання Telegram, — голова Комітету зі свободи слова У всьому світі впроваджують більш жорстке регулювання ТГ, і треба це робити куди раніше. Бо саме ми на передовій.
таблетка для памяти
_________________ «-„Ад пуст. Все бесы здесь.“ (с) Уильям Шекспир.
Я никого не призываю нарушать нормы Конституции— за вас это сделает наша власть!
каналы президента, который ведут гос.служащие, депутатов , который ведут их помощники и прочие управления/гос.организации, теперь под запретом, выходит?
Я никого не призываю нарушать нормы Конституции— за вас это сделает наша власть!
У Верховній Раді обмежили користування Telegram – Ярослав Юрчишин
Блокування роботи месенджера для працівників апарату Верховної Ради буде відбуватися за допомогою технічних та програмних засобів – голова комітет зі свободи слова Юрчишин. ...
10 РОКІВ ПОЗБАВЛЕННЯ ВОЛІ ДЛЯ ВИКРИВАЧІВ КОРУПЦІЇ. ЗАКОНОПРОЕКТ 10242.
Метою законопроекту 10242 є встановлення кримінальної відповідальності за несанкціоноване втручання, збут або розповсюдження інформації, що оброблюється в публічних електронних реєстрах, та посилення кримінальної відповідальності під час дії воєнного стану за кримінальні правопорушення у сфері використання інформаційно-комунікаційних систем. ОДНАК ЧИ ДІЙСНО ВСЕ ТАК ! СЬОГОДНІ БУДЕМО РОЗБИРАТИ НА КАНАЛІ !
У Комітеті з питань свободи слова назвали ризики, які несуть у собі меми для свідомості виборців
«Мем може змінити хід політичної кампанії і бути частиною пропаганди, спрямованої на підрив довіри до держави» – заявили у Комітеті з питань свободи слова. ...
вот, помнится, фильм Слуга народа очень даже изменил ход политической кампании и был частью пропаганды, направленной на подрыв доверия к государству (с) , но это же не мем
Зарегистрированные пользователи: Google [Bot], Google Adsense [Bot]