Форум Запоріжжя

ЗаБор - міський портал Запоріжжя
Текущее время: 21 июл 2025, 23:23

Часовой пояс: UTC + 2 часа

Начать новую тему Ответить на тему  [ Сообщений: 58 ]  На страницу Пред.  1, 2, 3
Автор Сообщение
 Заголовок сообщения: Скины
СообщениеДобавлено: 08 окт 2005, 12:33 
ЧастоПисец

И де в Запорожье собирается свободое движение патриотов? есть такая общность как скины ау? :P

Профиль Отправить личное сообщение  

Заголовок сообщения:
СообщениеДобавлено: 05 мар 2008, 18:45 
ГигаПисец

Graft писал(а):
мт86 писал(а):
Величар писал(а):
Знайшли кого цитувати - дегенерата Евтушенка.
Та ще про Бабій яр.
Цифрами поцікавтесь - евреів там лежить 1/6 від кількості загиблих. А почітаєш Евтушенка - наче тільки вони там.
А хтось в курсі що евреїв в Бабій Яр гнав начальник київської поліції Майковський - сам напівеврей. От такий антісемітізм виходить - самі один одного нищать і звалюють на українців/німців/когось іншого

я вам говорю как про символ, и извените за что вы Евтушенка называете дегенератом, а кто тогда не Дегенират - больная лезбиянка Леся Украинка, или конченый алкаш и сифилитик Шевченко

интересный взгляд на украинскую литературу :)

А что вы подразумиваете по ураинской литературой, я считаю что нет такого понятия как Украинская литература, Шевченко эт русская литература, а к примеру,Франко - эт Австрийская, к украинс кой литературе хотя шо Подэрэвьянського отнисти моно

Заголовок сообщения:
СообщениеДобавлено: 07 мар 2008, 02:30 
[size=9][color=red]СКИНЫ ВЫ ПРОСТО ЛОХИ ХОДИТЕ ТОЛПАМИ ИЗБЕВАЕТЕ УКРАИНСКИХ НЕФОРМАЛОВ И ОБЫЧНЫХ ЛЮДЕЙ В ТОМ ЧИСЛЕ А НЕ КОНЧЕНЫХ НИГЕРОВ И УЗКОГЛАЗЫХ И КАКИЕ ВЫ ПОСЛЕ ЕТОГО ПАТРИОРТЫ? :D

Заголовок сообщения:
СообщениеДобавлено: 01 апр 2008, 18:45 
Почётный ZаБорАвец II ст.

Якщо хтось не знає поясню. Дегенерат - термін науковий, і якщо вважаєте його нецензурним словом - то ваші проблеми. Можно замінити на "політкоректне" - біонегативна людина.
В українській є слово "генерація" - покоління. Є і в російській але рідко використовується. Слово крім покоління означає ще і розвиток, покращення. Тобто можно сказати: генерація - покоління краще попереднього. Відповідно дегенерація - погіршення життевих якостей наступних поколінь. По іншому - виродження. Похідне - виродок, наше рідне слово, аналог імпортного "дегенерат".
Дегенерація - поступове вимирання роду шляхом погіршення наступних поколінь. Проявляється в трьох варантах: психічні хвороби, сексуальні збочення і фізічні деформації (уродство). Все для того щоб дітей не плодити, або плодити нездорових. Є дегенерація спадкова, генетична - успадкування негативного генофонду.І набута - від власної поведінки (наркоманія, наприклад). Хто не зрозумів наведу листівку братів-москалів: великий напис "Пей, кури - плоди уродов!".
І так до Євтушенка. Вчився у школі для ненормальних дітей. І звідти його виключили. Описував як цілувався з педерастом Пастернаком. У Нью-Йорку приєднався до демонстрації педерастів. Може з чоловіками і не спав, але такі сімпатії підозрілі.
Перший раз одружився з напівеврейкою, другий - з еврейкою. А у евреїв кількість дегенератів(психів, збоченців, уродів) в 6-8 разів більше ніж у інших народів. Про це пишуть такі відомі "антісеміти" як Нордау, Ланге, Ломброзо що самі є евреями. Своїх вони напевно знають. Може тому евреїв і не любять - інстиктивна неприязнь здорової людини до хворої.
Євтушенко прославився переважно своїм "Баб*їм Яром" і тому подібним. "Бомбами - по искуству" наприклад. Прочитайте для загального розвитку. Якщо в яр евреїв гнав напівеврей Майковський, то бомбу у вищезгаданому вірші підклав равін Кахане.
Бідні евреї з такими одноплемінниками.
До речі хтось підкаже Євтушенко часом рудий не був? Руда пігментація буває одною з ознак виродження.
Але заради справедливості скажу і інше. Більшість геніів - такі ж самі виродкі. Руйнівна перекомбінація генів інколи проявляється геніальністю. Чистий, нормальний геній - велика рідкість.(Таким в рос. літературі я вважаю Шолохова, наприклад). Але плодити геніїв, навмисно створюючі біонегативних людей - злочин. Бо на одного генія (і то дефективного) - мілліон психів, збоченців і уродів.
Так що кому не подобається слово "дегенерат" - називайте це явище по-своєму. Я говорю як звик

НЕПОМНЮ - а де Ви тут скіна побачили? Я теж хочу подивитись

Заголовок сообщения:
СообщениеДобавлено: 18 апр 2008, 04:16 
Лихо скачем, от скинов до Кобзаря. Схаменится будьте людi, бо лихо
вам буде !
А по теме думаю так:
Заболевшие чумой, сифилисом,проказой, и т.д. есть просто люди
попавшие по вине или без в мясорубку жижни без принуждения
и без своей воли, в силу разных обстоятельств{Если отбросить социальный аспект} . А заболевшие воспалением совести,предательством,
фрейдитскими атавизмами, непомненьем истории,пыхатостью,
получая в детсве поджопники от одноклассников{ в том числе
и от евреев, татар и прочих}, ущемлением любимого яичка,
охмуренные всеми пропагандами от коммуняк до либералов,
не взятые на работу в МВД, страдающие грыжей амбиций,
и целый орфографический словарь в придачу, по сути
ублюдки добровольно согласившиеся на мутацию из человека
в управляемый организм, виновны перед всем человечеством.
На Сахалин бы их вместе с семьями, к стенке слишком гуманно,
{ Лично по мне сложить в ров вместе с неграми которые не хотят
жить в африке и жидами которые не хотят жить в земле обетованной
и немножко провернуть танковыми гусеницами, тем более что
уступают в развитии выше перечисленным}.
[ из общения с московскими, ярославскими, череповецкими,
севастопольскими, мухосранскими и т.п.]
Исчи их среди отребья земеля, и тебе воздастся.
Это по теме "скины"

Ромашка. Внук деда , где 5-ро из 7-ми братьев легли на реке
Молочной, [ иначе эти выродки даже на свет бы не появились].
В радикальной партии с 1991 года.

P.S цитирую :
"..не бийте жидів - це ж наша копілка.." (почуто від хлопця з харківського "Патріоту України")

майже пiсня, как говорят кацапы - менталитет

Винтовка это праздник !

[Чий я козак, звуся Воля,
Українець з Гуляй-Поля.
Гей шумуй, моє вино,
Йде за правдою Махно ]

Заголовок сообщения:
СообщениеДобавлено: 18 апр 2008, 04:37 
Пользуясь случаем под шумок добавлю { это мое мнение , только без слов, и не только в этой теме.}

http://upload.com.ua/get/900122606

Заголовок сообщения: Re: Скины
СообщениеДобавлено: 26 янв 2011, 02:09 
Прикройте рот своему скептицизму и посмотрите все части этого видео:

http://www.youtube.com/watch?v=cOFsy5Ba12s&playnext=1&list=PL9034FEC95B06DDA4&index=28

Я не говорю что все так и есть, но заставляет задуматься - может пора нам всем побрить головы и вычистить страну от этой заразы ?

СообщениеДобавлено: 21 фев 2011, 17:27 
вот что они о нас думают (черные): -Они- как бараны ! Их режут, стригут, а они молчат !

СообщениеДобавлено: 17 апр 2011, 13:15 
ГигаПисец

глупость, при чем там патриотство к скинам?
не буду ничего говорить, что бы не накликать на себя гнев праведный, пусть каждый имеет право самовыражатся!

Начать новую тему Ответить на тему  [ Сообщений: 58 ]  На страницу Пред.  1, 2, 3

Часовой пояс: UTC + 2 часа