Форум Запоріжжя

ЗаБор - міський портал Запоріжжя
Текущее время: 14 июн 2025, 05:13

Часовой пояс: UTC + 2 часа

Автор Сообщение
 Заголовок сообщения: Справжня ясновидиця з Київщини — допомогла мені +38066154236
СообщениеДобавлено: 07 май 2025, 17:02 
Мене звати Оксана. Я ніколи не вірила в магію, в порчі, в енергетику. Але після того, що зі мною сталося — я більше ніколи не скажу "такого не буває".
Я жила звичайним життям: робота, дім, чоловік, донька. Було нелегко, але ми тримались. А потім почалося щось незрозуміле: мене почали переслідувати хвороби, виснаження, панічні атаки. Я не могла спати, у грудях стискало, в голові — темрява.
Чоловік спочатку підтримував, а потім почав віддалятись. На роботі — проблеми, вдома — холод. А потім чоловік просто сказав:
«Я йду. Я тебе більше не люблю».
Я зламалась. Я не бачила сенсу в житті. Лікарі нічого не знаходили. Психолог казав — депресія. Але я відчувала, що це щось інше.
Подруга дала мені номер Єлизавети Андріївни. Сказала: "Вона старенька, але сильна. Люди до неї їдуть навіть з-за кордону". Я написала їй, і вона одразу відповіла. Спокійно, тепло, без залякування. Вона подивилась і сказала:
«На тобі негатив. Порча. Зроблена жінкою з близького кола, щоб залишити тебе без любові й сил».
Я була шокована. Але вона почала працювати. З обережністю, з молитвами. Її дочка Люба допомагала — особливо з сердечними справами.
І знаєте — мені стало легше. Пройшов біль у тілі. Сон повернувся. Світло з’явилось. А потім чоловік сам почав писати. Просив поговорити. Прийшов. Сказав:
«Я був ніби під впливом. Я не розумів, що роблю».
Ми знову разом. У дитини очі світяться. А я кожного дня дякую Богові, що мене привели до Єлизавети Андріївни.
Дзвоніть: +38066 154 23 67 або пишіть у вайбер — якщо ви зараз у темряві, вона виведе вас до світла.

Часовой пояс: UTC + 2 часа