Mantis_A писал(а):
Все экзамены платные в МВД. Отсюда и аварии. Все, цуко, башляют, бро. На счастье, большинство украинцев ответственные люди.
Все трохи складніше. Середовище впливає на поведінку. Середовище в Запоріжжі будується таким, щоб провокувати довбойобів на активні дії. Додати сюди імпотенту поліцію та як наслідок повну безкарність, і маємо результат. Те що серед українців багато адекватних не рятує ситуацію, бо щоб вбивати по 5000 українців на рік достатньо тої кількості довбойобів які є.
Шабля писал(а):
Mantis_A писал(а):
Все экзамены платные в МВД. Отсюда и аварии. Все, цуко, башляют, бро. На счастье, большинство украинцев ответственные люди.
Все трохи складніше. Середовище впливає на поведінку. Середовище в Запоріжжі будується таким, щоб провокувати довбойобів на активні дії. Додати сюди імпотенту поліцію та як наслідок повну безкарність, і маємо результат. Те що серед українців багато адекватних не рятує ситуацію, бо щоб вбивати по 5000 українців на рік достатньо тої кількості довбойобів які є.
+1
Чегрові троє зі списку: - іди в дупу зі своїми повчаннями про швидкість, у мене безаварійний стаж 10 років - зі мною такого точно ніколи не станеться, то тільки ідіоти гинуть, а я не такий - обмежувати швидкість? Та ти мля пішохід довбаний, у тебе машини немає, от ти і бісишся ніщеброд!!!111
с час назад на Счастливой, переходящей в Днепр.шоссе очень нехорошая авария. Маршрутка и кажется Таврия. Была за рулем, не могла сфотать и рассматривать авто было не с руки, но кажется без жертв не обошлось
_________________ «-„Ад пуст. Все бесы здесь.“ (с) Уильям Шекспир.
Я никого не призываю нарушать нормы Конституции— за вас это сделает наша власть!