Автор |
Сообщение |
pipa pipman
|
Заголовок сообщения: Флажки с нац символикой на автомобилях Добавлено: 06 июн 2012, 12:43 |
|
 |
-КРАСАВЧЕГ ZаБора- |
|
Кто знает в честь чего народ начал кататся с такими флажками по городу? И где раздают или продают???
|
|
Вернуться к началу |
|
 |
Запорожанин
|
Заголовок сообщения: Re: Флажки с нац символикой на автомобилях Добавлено: 07 июн 2012, 08:41 |
|
|
Так у них и интересуйтесь!
|
|
Вернуться к началу |
|
 |
Запорожанин
|
Заголовок сообщения: Re: Флажки с нац символикой на автомобилях Добавлено: 07 июн 2012, 08:45 |
|
|
Слобожанин писал(а): Гість писал(а): Вважаю, що буде СЛУШНИМ нагадати Слобожанину, що українською "знаружі" звучить як "зовні", а "знаружі", шановний, то є "русизм", з яким Ви, разом із Лакмусом, вели боротьбу на паралельній гілці, чи вже забули? То не я,а він вів-я сприйняв поправку й на свій рахунок,репліка була до нього,і,як гадаю,він зрозумів мене.  Зауваження сприймаю,як там "битіє опрєдєляєт сознаніє"?З вами,гадами-москалями,так і не навчишся правильно розмовляти українською.  "Буття визначає свідомість", не треба вдячності, навчайтесь, шановний!
|
|
Вернуться к началу |
|
 |
Слобожанин
|
Заголовок сообщения: Re: Флажки с нац символикой на автомобилях Добавлено: 07 июн 2012, 10:51 |
|
 |
-КРАСАВЧЕГ ZаБора- |
|
Запорожанин писал(а): "Буття визначає свідомість", не треба вдячності, навчайтесь, шановний! Е,ні!Таке ми всі вивчали саме в моєму варіанті.Видав-і зрозуміло.  А в будь-якому іншому-підписувати потрібно,хто,що і звідки.  Місцевий колоріт...
|
|
Вернуться к началу |
|
 |
Запорожанин
|
Заголовок сообщения: Re: Флажки с нац символикой на автомобилях Добавлено: 07 июн 2012, 11:11 |
|
|
Якщо виходити з цього "колоритного" сприйняття мови, то українську знають усі громадяни СРСР, тому, що прислів"я "моя хата з краю" зрозуміє і узбек і латиш, а вже про ментальність цього вислову я й мови не веду!
|
|
Вернуться к началу |
|
 |
Слобожанин
|
Заголовок сообщения: Re: Флажки с нац символикой на автомобилях Добавлено: 07 июн 2012, 11:32 |
|
 |
-КРАСАВЧЕГ ZаБора- |
|
Запорожанин писал(а): Якщо виходити з цього "колоритного" сприйняття мови, то українську знають усі громадяни СРСР, тому, що прислів"я "моя хата з краю" зрозуміє і узбек і латиш, а вже про ментальність цього вислову я й мови не веду! Що зробиш-оце прислів'я нашому народові вдовблювалося не одне сторіччя.Відлуння-досі актуальне.Виховання потрібне задля зміни гасел. 
|
|
Вернуться к началу |
|
 |
Запорожанин
|
Заголовок сообщения: Re: Флажки с нац символикой на автомобилях Добавлено: 07 июн 2012, 11:40 |
|
|
Слобожанин писал(а): Запорожанин писал(а): Якщо виходити з цього "колоритного" сприйняття мови, то українську знають усі громадяни СРСР, тому, що прислів"я "моя хата з краю" зрозуміє і узбек і латиш, а вже про ментальність цього вислову я й мови не веду! Що зробиш-оце прислів'я нашому народові вдовблювалося не одне сторіччя.Відлуння-досі актуальне.Виховання потрібне задля зміни гасел.  І хто ж то, на нашій же мові, вдолблював це у мій народ, невже кляті москалі? Вам самому від цього "відкриття" не смішно? До речі, на Вас чекає монолог Фаріон на паралельній гілці.
|
|
Вернуться к началу |
|
 |
glagol
|
Заголовок сообщения: Re: Флажки с нац символикой на автомобилях Добавлено: 20 июн 2012, 22:44 |
|
 |
син-бот |
 |
|
К Евро все флажки понавешивали, непонятно что ли. Футбол, когда он проходит в нашей стране, является единственной национальной идеей,которую поддерживает большинство украинцев. Что еще может так сплотить народ хотя бы на несколько недель?
|
|
Вернуться к началу |
|
 |
pipa pipman
|
Заголовок сообщения: Re: Флажки с нац символикой на автомобилях Добавлено: 21 июн 2012, 08:29 |
|
 |
-КРАСАВЧЕГ ZаБора- |
|
Майские праздники. Новый год. 28июня и 24 августа )))
|
|
Вернуться к началу |
|
 |
Nathair
|
Заголовок сообщения: Re: Флажки с нац символикой на автомобилях Добавлено: 21 июн 2012, 08:59 |
|
 |
Заслуженный ZаБорАвец |
 |
|
Я такой на кассе в Сильпо за 7 гривасей покупал
|
|
Вернуться к началу |
|
 |