Заголовок сообщения: Re: Концерт группы «Океан Эльзы» в Запорожье
Добавлено: 16 июн 2013, 20:44
ЧастоПисец
Нам с подругой конечно повезло билеты нам подарили...и сидели смотрели с высока и никто не мешал...но я всё таки испытывала зависть к тем кто стоял в первой фанзоне и мог посмотреть на Славика в близи.... Отличный концерт!...
Добавлено: 17 июн 2013, 11:58
Hlyuhlyama писал(а):
пока фронтмен гурту "Крапка" Тарас Билка не спас ситуацию, по-детски наябедничав охране. После этого Тарас и остальные старпёры смогли сидя спокойно досмотреть концерт. Ах нет, до выхода на бис...
Потом ни охрана, ни волонтеры, ни подлый свист Тараса бедным людям в уши не помогли удержать энергию и толпу, вызывающую Вакарчука на бис. Все вывалили на балкон. Тарас, свисти в зозулицу или сопилку! А делать это ничего не ведающим людям в уши, особенно девушкам - это не просто неправильно, а даже тупо (не помогло ведь).
Постараюся пояснити, але зразу ж розумію, що аргументовані доводи нашим людям - це як червона хусточка для бика. Ви ж в Європу йдете, так? тому трішки поясню. Люди, які купили квитки на СИДЯЧІ місця для того їх і купили, щоб дивитися концерт в трішки інших умовах. Люди, які хотіли танцювати - купували квитки в фан-зону, де нікому не заважали і нормально собі відривалися. Коли ж я 5 (!!!!!) разів попросив людей відійти, що я почув? Я почув багато матів (від окремих дівчаток, адже більш старші люди цивілізовано відійшли). Це по-перше. По-друге, я, за ці гроші, купую умови. Відповідно, можу його і ВИМАГАТИ. Не просити у безкультурних підбуханих істеричних як би це... ок, хай буде ЛЕДІ, а вимагати у організаторів. І за це не слід ображатися. Враховуючи, що більшість людей на балкон прийшла із фан-зони. Ну і на останок... Коли Вакарчук співав на біс мене вже там і близько не було. Ми з дружиною пішли раніше, щоб нормально дістатися дому. Можливо алкоголь плутає деякі епізоди у вашій голові. Вибачте, якщо помиляюся.
Перед Вакарчуком і його командою (КОМАНДА особливої поваги потребує, адже зробили велике шоу) схиляю голову.
Головний мінус - це нервові люди, які гнули матом. і головний їх аргумент був: "Смирись, я от сюда не уйду. не нравится моя жопа - не смотри..." На такі аргументи є свої засоби впливу. Організаторам браво. Дівчаткам бажаю стати культурнішими. Принаймні, щиро на це сподіваюся.
Концерт вдався на 5 з 5-ти. І навіть деякі нюанси не зіпсували нам свята.
Добавлено: 17 июн 2013, 12:41
Абсолютно согласна с Тарасом! Мы с мужем тоже купили сидячие билеты, так как я сейчас в положении и не в состоянии долго находиться на ногах. И если бы перед нами мелькали чьи-то жопы, то поступили бы так же.На то и придумали фан-зону, чтоб там танцевать. Нам повезло что рядом сидящие девушки лишь подпевали ))) А в общем - концерт отличный! И флеш-моб порадовал, прикольно получилось, организаторы молодцы!!!!
погоджуюсь з більшістю, концерт мегадрайвовий, Вакар з командою справні профі і творці! стосовно запізнення: якби концерт почали своєчасно ті, що зайшли останніми на стадіон, попали б на останню третину. трохи бісили деякі одноклітинні організми які все ж умудрилися прийти ужратим і радо демонстрували свій рівень розвитку оточуючим, але їх було мало, не щастя.
пока фронтмен гурту "Крапка" Тарас Билка не спас ситуацию, по-детски наябедничав охране. После этого Тарас и остальные старпёры смогли сидя спокойно досмотреть концерт. Ах нет, до выхода на бис...
Потом ни охрана, ни волонтеры, ни подлый свист Тараса бедным людям в уши не помогли удержать энергию и толпу, вызывающую Вакарчука на бис. Все вывалили на балкон. Тарас, свисти в зозулицу или сопилку! А делать это ничего не ведающим людям в уши, особенно девушкам - это не просто неправильно, а даже тупо (не помогло ведь).
Постараюся пояснити, але зразу ж розумію, що аргументовані доводи нашим людям - це як червона хусточка для бика. Ви ж в Європу йдете, так? тому трішки поясню. Люди, які купили квитки на СИДЯЧІ місця для того їх і купили, щоб дивитися концерт в трішки інших умовах. Люди, які хотіли танцювати - купували квитки в фан-зону, де нікому не заважали і нормально собі відривалися. Коли ж я 5 (!!!!!) разів попросив людей відійти, що я почув? Я почув багато матів (від окремих дівчаток, адже більш старші люди цивілізовано відійшли). Це по-перше. По-друге, я, за ці гроші, купую умови. Відповідно, можу його і ВИМАГАТИ. Не просити у безкультурних підбуханих істеричних як би це... ок, хай буде ЛЕДІ, а вимагати у організаторів. І за це не слід ображатися. Враховуючи, що більшість людей на балкон прийшла із фан-зони. Ну і на останок... Коли Вакарчук співав на біс мене вже там і близько не було. Ми з дружиною пішли раніше, щоб нормально дістатися дому. Можливо алкоголь плутає деякі епізоди у вашій голові. Вибачте, якщо помиляюся.
Перед Вакарчуком і його командою (КОМАНДА особливої поваги потребує, адже зробили велике шоу) схиляю голову.
Головний мінус - це нервові люди, які гнули матом. і головний їх аргумент був: "Смирись, я от сюда не уйду. не нравится моя жопа - не смотри..." На такі аргументи є свої засоби впливу. Організаторам браво. Дівчаткам бажаю стати культурнішими. Принаймні, щиро на це сподіваюся.
Ребята заплатили за сидячие места и хотят смотреть концерт в комфортных условиях на своих местах, а мешают. Резонно, что они возмущены, тем более, когда на их возражения, отвечают хамством. А концерт и правда был мега-драйвовым, а очереди были мега-очередями, а организаторы были мега-козлами.
Добавлено: 18 июн 2013, 15:04
ЧастоПисец
kini писал(а):
Білка писал(а):
Hlyuhlyama писал(а):
Ребята заплатили за сидячие места и хотят смотреть концерт в комфортных условиях на своих местах, а мешают. Резонно, что они возмущены, тем более, когда на их возражения, отвечают хамством. А концерт и правда был мега-драйвовым, а очереди были мега-очередями, а организаторы были мега-козлами.
Білка, ти у вухо насвистів дівчині, яка не пила ані краплі спиртного, і місце в неї було також на трибуні недалеко від тебе, не за 3 копійки куплене, НЕ в фан-зоні. І вийшла на балкон вона не підозрюючи, що на відстані 3 метри її ж..а буде тобі заважати. Матом вона також тобі нічого не казала, а тілько-но підійшла, як ти справно її оглушив своїм майстерським свистом. Видно розлютили тебе до того неабияк))) Але ж не всі однакові і чому жертвою обрав саме її?? Найменша була? А тут так гарно, мелодійно виправдовуєшься... Ти ж публічна людина, тебе навіть люди впізнають на вулиці. Ай-я-яй. Не гарно На футболі так свисти.
Все одно ти - старпёр! )))))) як можна було там всидіти????
Добавлено: 19 июн 2013, 22:28
ЧастоПисец
причём тут старпёры...нестарпёры....а если люди реально не могли сломя голову отрываться.....у меня например колено травмированно..только гипс сняли....но я люблю Сятика ...и не смогла пропустить такое действие...так что...теперь делать?! я бы тоже возмущалась если передо мной чьи то попы блистали....
Ранее "ZaБор" писал о том, что в Запорожье группу "Океан Ельзи" несколько раз вызывали на бис. Но фанатам и этого оказалось мало: запорожцы собирают подписи под обращением к Святославу Вакарчуку.
Жители Запорожья разместили в Интернете онлайн-питицию, сообщает корреспондент "ZaБора". Поклонники хотят, чтобы "Океан Ельзи" еще раз выступил в Запорожье в рамках тура "Земля". Пока обращение подписали 95 человек.
Обращение запорожцев:
"Доброго дня, Святославе Вакарчук, Денисе Глінін, Денисе Дудко та Мілоше Єліч! Ми, запорізькі фанати О.Е., хочемо ще раз сказати "ДЯКУЄМО!" за такий файний концарт у нашому місті! Але в нас з'явилась одна проблема, і навіть не одна, а декелька! Бажаючих потрапити на концерт найулюбленішого в Україні рок-гурту було так багато, що більшість з них не мали змоги потрапитии на ваш мега-концерт, і причина цьому - невеликі розміри нашого стадіону. Ще раз дякуємо вам за вашу працю і дуже просимо додаткового концерту в Запоріжжі, бо ми чекали на улюблений гурт цілих три роки! З повагою, фанати Океану Ельзи з міста Запоріжжя! P.S. Ми зберемо и 30 000 людей , тільки дайте простір! Обіцяємо, буде ще більш спекотно!!! МИ ЧЕКАЄМО НА ВАС ЗНОВУ!!!".
Концерт группы "Океан Эльзы". Так, концерт пройдет в рамках проекта "Океан Эльзы – 20 лет вместе". Начало в 19.30 Цена билетов: 150-250 грн. Билеты можно приобрести на сайте официального билетного партнера тура - kasa.in.ua.
Концерт был " жирным" на звучание и насыщенным на песни)))на Океанах была давно,когда они ещё в Юности выступали.Эмоции через край,очень порадовали старыми хитами.Два с половиной часа пролетели как то незаметно и я думаю,что народ бы ещё два часа спокойно вытанцевал и спел вместе с Океаном)))