Автор |
Сообщение |
Фанат
|
Заголовок сообщения: «Марш справедливости» в защиту семьи Павличенко Добавлено: 05 янв 2013, 02:44 |
|
|
 http://vk.com/zp_ruh
|
|
Вернуться к началу |
|
 |
Рауль Дюк
|
Заголовок сообщения: Re: «Марш справедливости» в защиту семьи Павличенко Добавлено: 16 янв 2013, 09:52 |
|
 |
ZаБорАвец |
|
Цитата: Елена Себелева
http://ictv.ua/ru/index/view-media/id/19702 Девачковая "журналистика" - она такая. Это всё равно, что перепутать ветеранов с ветеринарами.
|
|
Вернуться к началу |
|
 |
Рауль Дюк
|
Заголовок сообщения: Re: «Марш справедливости» в защиту семьи Павличенко Добавлено: 16 янв 2013, 09:54 |
|
 |
ZаБорАвец |
|
дед барадед писал(а): Она все на репу валит... Репа у нас стала официальным источником? Или заменителем мозгов? Эта Елена вообще была на мероприятии, или в кафешке с подружками отсиделась, отправив оператора картинку набирать?
|
|
Вернуться к началу |
|
 |
Главредный
|
Заголовок сообщения: Re: «Марш справедливости» в защиту семьи Павличенко Добавлено: 16 янв 2013, 10:21 |
|
 |
Залётный (ая) |
|
Не знаете - не пишите. Себелевой на репортаже не было. Её лишь попросили раздобыть и скинуть видео. Видео она взяла у кора 061, который снимал на зеркалку. А вот киевские идиоты почему такой сюжет сделали - это вопрос.
|
|
Вернуться к началу |
|
 |
Бригадир
|
Заголовок сообщения: Re: «Марш справедливости» в защиту семьи Павличенко Добавлено: 16 янв 2013, 10:40 |
|
 |
Почётный ZаБорАвец III ст. |
 |
|
Рауль Дюк писал(а): Комментарий Стогния "Телекритике": Цитата: У нас півсотні людей працює над випуском. І для того, щоб підготувати гарячу новину, кожен відповідає за щось. Однозначно, хтось у цьому ланцюгу буде покараним. Але треба зрозуміти, хто - якщо в нас є відео реальної акції на захист Павлюченкова, значить це режисер переплутав відео; якщо немає іншого відео, то це запорізький кореспондент видав одне відео за інше. http://www.telekritika.ua/news/2013-01-15/78171 А кто в Запорожье работает на "Надзвичайні"? В полном комментарии хоть стало все понятно и все равно, если уже в эфире Стогнию стало очевидно ,что видео не то, то почему в том же эфире об этом не сказать? коментар Костянтина Стогнія в повному обсязі: «У нас на вчора (14 січня) в плані стояли два заходи: акція в Києві на захист родини Павліченків і другий сюжет - із Запоріжжя, про людину на прізвище Павлюченков. Це російський колишній міліціонер, його прив'язують до того, що він брав участь у вбивстві Політковської, у вбивствах на території України в Запорізькій та Дніпропетровській областях, у тому числі йому приписується замах на Геннадія Корбана у 2006 році. Звісно, що готувати два сюжети про Павліченків (з Києва та Запоріжжя) не було сенсу. Тому я підписав план по двох сюжетах - один про Павліченків, другий - про історію підозрюваного в резонансних подіях в Україні та Росії, міліціонера Павлюченкова. Тим паче, що були питання щодо його родини. Тому що після його затримання на нього був замах, він потрапив у реанімацію, його дружина постраждала. Тобто є речі, які пов'язані не лише з ним, а й із родиною. Студію ми записуємо заздалегідь, а сюжети готуємо в гарячому режимі, деякі домонтовуємо прямо під час ефіру. Я побачив, що по Павліченках ми дали різнобічну інформацію - показали вдову судді з його портретом, розповіли, як вчинила прокуратура, і дали слово організатору акції на захист Павліченків. Ми чітко розуміємо, що багато людей, які підтримують акції на захист родини Павліченків, можуть не знати конкретної історії Павліченків, але в них накопичилася образа на українські суди, на несправедливість, яка є. Ми розуміємо, що люди виступають скоріше проти ненормальної системи судочинства. Ми це підтримуємо і показуємо, і це було в першому сюжеті. Другий сюжет, який мав іти, - про Павлюченкова. Я дивлюся перед ефіром - сюжету немає, коментарів немає, запитую про відео - власкори нормального відео нам не надіслали. Я кажу, що це не може тягнути на сюжет. Але в нас уже є начитане в студії, ми вирішуємо зробити БЗ. Мені кажуть, що є фрагмент відео, як декілька людей вийшли на захист Павлюченкова. Я кажу: якщо є відео, то монтуйте його. І я був спокійним. Зараз ми розбираємося - чи це технічний огріх, чи це безалаберність когось із журналістів, який не може відрізнити відео. Я зараз читаю службові записки, переглядаю відео - там російською мовою скандують: «Свободу Павлюченко». Питання в одній літері. Я подивився на київський мітинг - там логотипи одні, чітко написано «Павличенко». У Запоріжжі - інше. Але мені стало все зрозуміло, коли я побачив відео в ефірі. Журналіст має бути акуратнішим, і я як керівник теж несу за це відповідальність. Ми надалі будемо більш уважними перед ефіром. У нас півсотні людей працює над випуском. І для того, щоб підготувати гарячу новину, кожен відповідає за щось. Однозначно, хтось у цьому ланцюгу буде покараним. Але треба зрозуміти, хто - якщо в нас є відео реальної акції на захист Павлюченкова, значить це режисер переплутав відео; якщо немає іншого відео, то це запорізький кореспондент видав одне відео за інше. Трапляються такі речі, я не знімаю вини ні з себе, ні з журналістів. Я щиро вірив, і в плані у нас стояло - про Павлюченкова. Ніяких задумів журналістів "притягнути Москву" чи маніпуляцій - це зі сфери непорозумінь. Не помиляється тільки той, хто не працює. Я вважаю, що за 15 років на телебаченні це допустима погрішність».
|
|
Вернуться к началу |
|
 |
Рауль Дюк
|
Заголовок сообщения: Re: «Марш справедливости» в защиту семьи Павличенко Добавлено: 16 янв 2013, 11:29 |
|
 |
ZаБорАвец |
|
Бригадир писал(а): «У нас на вчора (14 січня) в плані стояли два заходи: акція в Києві на захист родини Павліченків і другий сюжет - із Запоріжжя, про людину на прізвище Павлюченков. Це російський колишній міліціонер, його прив'язують до того, що він брав участь у вбивстві Політковської, У чувака вообще мозг есть, интересно? Я не буду ничего говорить об умственных особенностях ментов, но это же просто цирк! Просто чуть-чуть логику включить: запорожцы массово (!) митингуют в защиту (!!) российского мента (!!!), который убил никому нах не упавшую в Украине Политковскую (!!!!). Ничего в полковничьих мозгах не щёлкнуло?  Никакой звоночек не прозвенел?
|
|
Вернуться к началу |
|
 |
Рауль Дюк
|
Заголовок сообщения: Re: «Марш справедливости» в защиту семьи Павличенко Добавлено: 16 янв 2013, 14:18 |
|
 |
ZаБорАвец |
|
дед барадед писал(а): Стогний продолжает хамить в своём фейсбуки... Чисто дитя: обосралось, но головку высоко держит.
|
|
Вернуться к началу |
|
 |
хортичанин
|
Заголовок сообщения: Re: «Марш справедливости» в защиту семьи Павличенко Добавлено: 16 янв 2013, 17:38 |
|
 |
-КРАСАВЧЕГ ZаБора- |
|
Из 95 квартала:
Сержант Сношарь, полковник Тупарь.
|
|
Вернуться к началу |
|
 |
Root
|
Заголовок сообщения: Re: «Марш справедливости» в защиту семьи Павличенко Добавлено: 18 янв 2013, 15:42 |
|
 |
-КРАСАВЧЕГ ZаБора- |
 |
|
дед барадед писал(а): Стогний продолжает хамить в своём фейсбуки...  Он же мусор, для него это нормально. Вообще айтиви нормальный канал, но Стогний все портит.
|
|
Вернуться к началу |
|
 |
дед барадед
|
Заголовок сообщения: Re: «Марш справедливости» в защиту семьи Павличенко Добавлено: 18 янв 2013, 21:57 |
|
 |
-КРАСАВЧЕГ ZаБора- |
 |
|
Телеведучий, який переплутав справи Павличенків і Політковської, залишає проект на ICTV
http://ua.korrespondent.net/ukraine/events/1478215-televeduchij-yakij-pereplutav-spravi-pavlichenkiv-i-politkovskoyi-zalishae-proekt-na-ictv
|
|
Вернуться к началу |
|
 |
forced to win
|
Заголовок сообщения: Re: «Марш справедливости» в защиту семьи Павличенко Добавлено: 19 янв 2013, 12:29 |
|
 |
Трибунал |
 |
|
Интересено, кто-то из протестующих читал решение суда? По-моему там и ежу понятно что папашка с сіном судью грохнули
|
|
Вернуться к началу |
|
 |
дед барадед
|
Заголовок сообщения: Re: «Марш справедливости» в защиту семьи Павличенко Добавлено: 19 янв 2013, 12:56 |
|
 |
-КРАСАВЧЕГ ZаБора- |
 |
|
Ну а если мозг включить, то и ёж поймет, что такие "доказательства" элементарно подвести под любого.
|
|
Вернуться к началу |
|
 |
forced to win
|
Заголовок сообщения: Re: «Марш справедливости» в защиту семьи Павличенко Добавлено: 19 янв 2013, 13:03 |
|
 |
Трибунал |
 |
|
дед барадед писал(а): Ну а если мозг включить, то и ёж поймет, что такие "доказательства" элементарно подвести под любого. Интересно, как так получается что у Павличенко-младшего находят шрам на ноге (он случайно порезался бутылкой и именно в день убийства, ну вот так получилось) кучу его крови на месте убийства?
|
|
Вернуться к началу |
|
 |
mysh
|
Заголовок сообщения: Re: «Марш справедливости» в защиту семьи Павличенко Добавлено: 19 янв 2013, 13:11 |
|
 |
Главная блондинка форума |
 |
|
forced to win писал(а): Интересно, как так получается что у Павличенко-младшего находят шрам на ноге (он случайно порезался бутылкой и именно в день убийства, ну вот так получилось) я тоже запомнила этот факт. (хотя всей сути проблемы не знаю, просто краем уха слушала ток шоу по ТВ) прямо как в кино: злосчастное совпадение или невезение
Вернуться к началу |
|
 |
Шабля
|
Заголовок сообщения: Re: «Марш справедливости» в защиту семьи Павличенко Добавлено: 19 янв 2013, 13:45 |
|
 |
-КРАСАВЧЕГ ZаБора- |
 |
|
forced to win писал(а): Интересено, кто-то из протестующих читал решение суда? По-моему там и ежу понятно что папашка с сіном судью грохнули Я читав. Докази тільки такі, що могли бути сфабриковані. Ні один свідок, навіть ті що бачили вбивцю на відстані метра, не впізнали Павліченків. Мотиви абсурдні, висновки абсурдні. Тож про логіку мовчу, бо у нас в країні нею ніхто у судах не користується. От що ти теж нею не скористався, а повірив казкам обвинувачення, ото я здивований. Стаття по темі: http://fakty.ua/153852-esli-pavlichenko-dejstvitelno-vinoven-to-ego-doveli?CommentsItem_page=2
Вернуться к началу |
|
 |
дед барадед
|
Заголовок сообщения: Re: «Марш справедливости» в защиту семьи Павличенко Добавлено: 19 янв 2013, 14:01 |
|
 |
-КРАСАВЧЕГ ZаБора- |
 |
|
Ну, если человеку надо пж давать за шрам на ноге, то это да, веское доказательство. Ну и оставленные на место преступления кроссовки и спортштаны это уровень. А вот то что свидетели их не опознали, вот это странно. Вообще моё мнение, что только один в этой истории понес заслуженное наказание.
|
|
Вернуться к началу |
|
 |
Шабля
|
Заголовок сообщения: Re: «Марш справедливости» в защиту семьи Павличенко Добавлено: 19 янв 2013, 14:20 |
|
 |
-КРАСАВЧЕГ ZаБора- |
 |
|
дед барадед писал(а): Вообще моё мнение, что только один в этой истории понес заслуженное наказание. Хто саме?
Вернуться к началу |
|
 |
Шабля
|
Заголовок сообщения: Re: «Марш справедливости» в защиту семьи Павличенко Добавлено: 19 янв 2013, 14:44 |
|
 |
-КРАСАВЧЕГ ZаБора- |
 |
|
дед барадед писал(а): Судья Зубков. Це не так. Цей суддя це як раз таки рідкий випадок чесності серед суддів. Він вів багато справ між забудовниками Київа та міськими активістами, що протестували проти незаконної забудови, та проти знищення історичних пам'яток. І у більшості цих справ приймав рішення проти забудовників, я думаю це і є справжній мотив і причина його вбивства. Чому він підписався під рішенням відібрати пристройку у Павліченків не знаю. Тут теж потрібно розбиратися. Суду не було, це було заочно. Може його ввели в оману, і він не розібрався, а може ця пристройка і справді була незаконна. Але смерті він точно не заслуговував. Думаю що якби не вбивство, то вони в суді вирішили б це питання. Саме це почав робити Павлюченко - писати апеляції та скарги. Але розглянути їх не встигли.
Вернуться к началу |
|
 |
дед барадед
|
Заголовок сообщения: Re: «Марш справедливости» в защиту семьи Павличенко Добавлено: 19 янв 2013, 15:20 |
|
 |
-КРАСАВЧЕГ ZаБора- |
 |
|
Цитата: а може ця пристройка і справді була незаконна Суд скасував рішення, за яке нібито Павліченки вбили суддю. http://www.pravda.com.ua/news/2012/12/15/6979803/
|
|
Вернуться к началу |
|
 |
народ
|
Заголовок сообщения: Re: «Марш справедливости» в защиту семьи Павличенко Добавлено: 19 янв 2013, 20:27 |
|
 |
адекватник |
 |
Зарегистрирован: 27 июн 2010, 18:36 Сообщения: 44108 Откуда: третья планета от Солнца
|
А что сегодня за марш был по плотине? Парни молодые с флагами СВОБОДА в сопровождения милых_лиц? 
|
Вернуться к началу |
|
 |
дед барадед
|
Заголовок сообщения: Re: «Марш справедливости» в защиту семьи Павличенко Добавлено: 23 янв 2013, 13:33 |
|
 |
-КРАСАВЧЕГ ZаБора- |
 |
|
https://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=dR5B80da_Q8
Достойная передача на 1+1
|
|
Вернуться к началу |
|
 |
Шабля
|
Заголовок сообщения: Re: «Марш справедливости» в защиту семьи Павличенко Добавлено: 23 янв 2013, 16:48 |
|
 |
-КРАСАВЧЕГ ZаБора- |
 |
|
дед барадед писал(а): https://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=dR5B80da_Q8 Достойная передача на 1+1 Розжували ситуацію до молекул. Значно інформативніше ніж вирок читати. Та й окрім справи Павліченків цікава інформація.
Вернуться к началу |
|
 |