Це не так. Цей суддя це як раз таки рідкий випадок чесності серед суддів. Він вів багато справ між забудовниками Київа та міськими активістами, що протестували проти незаконної забудови, та проти знищення історичних пам'яток. І у більшості цих справ приймав рішення проти забудовників, я думаю це і є справжній мотив і причина його вбивства. Чому він підписався під рішенням відібрати пристройку у Павліченків не знаю. Тут теж потрібно розбиратися. Суду не було, це було заочно. Може його ввели в оману, і він не розібрався, а може ця пристройка і справді була незаконна. Але смерті він точно не заслуговував. Думаю що якби не вбивство, то вони в суді вирішили б це питання. Саме це почав робити Павлюченко - писати апеляції та скарги. Але розглянути їх не встигли.
Та ви шо? Шевченковский рай. суд г. Киева? Честный судья? Наберите в нете и почитайте, какие решения в этом "суде" принимаються...
Заголовок сообщения: Re: «Марш справедливости» в защиту семьи Павличенко
Добавлено: 23 янв 2013, 17:27
-КРАСАВЧЕГ ZаБора-
Prometej писал(а):
Та ви шо? Шевченковский рай. суд г. Киева? Честный судья? Наберите в нете и почитайте, какие решения в этом "суде" принимаються...
Ви як дитина. Я вам маю пояснювати що все пізнається в порівнянні? Зрозуміло що там на кожного можна дос'є назбирати, і на Зубкова теж, та все не всі там однакові. Вбили можливо найчеснішого з них, бо дуже заважав.
А сколько времени нужно для того чтобы нанести грим? Хотя Павличенки парни честные, да и не гомики какие чтоб рядиться перед убийством.. Если бы и убивали то в светлое время суток на Крещатике из автомата
Заголовок сообщения: Re: «Марш справедливости» в защиту семьи Павличенко
Добавлено: 21 сен 2013, 14:16
Двічі у житті був присутній на реконструкції вбивства, під час слідчих дій. Завичай, якщо підозрюваний дотичний до місця вбивства, він веде себе динамічно у межах того простору, де відбувся злочин, що свідчить, що він вже там був і активно рухався. На відео людина, яка вперше у житті побувала на місці злочину, начитує на камеру заздалегідь приготовану слідчим промову.
Шкода, що запорізька громадськість мало звертає уваги на подібні випадки у нас у місті. Ось справа музиканта Анатолія Собокоря, якого звинуватили у вбивстві власної матері. Коли доказати причетність музиканта до такого абсолютно нелогічного випадку не вдалося, йому інкримінували…збереження наркотиків.
Про байдужісь більшості людей, навіть відвідувачів форумів, свідчить той факт, що новина на <Заборє> про підтримку музикантові за кілька місяців зацікавила на цей час максимум 93 особи. <Концерт в под¬дер¬ж¬ку Ана¬то¬лия Со¬бо¬ка¬ря> http://forum.zabor.zp.ua/forum/viewtopic.php?f=123&t=52308&sid=7c92135b4e3bc4160ddb25b0736f77e3
Система правосуддя залишилась нам у спадок від сталінських часів, коли ти вже попав у руки міліції, докази твоєї винуватості є вторинними. Ти попав.
Надія на звільнення невинних з’явиться тільки у разі зміни владної верхівки, як у місті, так і в найближчі два роки - у державі.
Зарегистрированные пользователи: Google [Bot], Google Adsense [Bot]