Вже давно кортіло мені почати таку тему. Вважаю, що обговорювати цю проблему, в такий важкий час, який у свою чергу є слідством придуркуватості російського президента, дуже доцільно.
Путіна треба вбити, це розуміють всі і це не відворотно. Звісно, що як і хто це зробить дуже цікаво. Тому пропоную у цій темі обговорити усі можливості здійснення цього бажаного дійства.
Заодно позлімо кремлівських дурисвітів.
Вважаю, що смерть пут!на (вибачте, але не маю укра!нсько! клави) зробить його лише !коною для рос!ян. Але можемо зачекати до хх з'!зду, коли культ особистост! буде споплюжен. Маю над!ю на те, що станеться це як найшвидше.
Почему ? Если надо набрать украинскую букву i я перехожу на англ. раскладку. Остальные на русской раскладке есть, проблема могут быть только с буквами є и ї. Больше проблем нет.
_________________ «-„Ад пуст. Все бесы здесь.“ (с) Уильям Шекспир.
Я никого не призываю нарушать нормы Конституции— за вас это сделает наша власть!
Патриоты,мля,языка.В укрмове есть и кырпыч и цеглина.Кырпыч это смесь соломы и коровьего дерьма.Высушенным кирпичем топили печку.Дословно,лучше нажратся дерьма,чем учить Тычину.
Патриоты,мля,языка.В укрмове есть и кырпыч и цеглина.Кырпыч это смесь соломы и коровьего дерьма.Высушенным кирпичем топили печку.Дословно,лучше нажратся дерьма,чем учить Тычину.
То був саман, мій друже, тож не зазіхайте на нашу мову своїми кырпычамы
Работающий писал(а):
В саман добавлялась глина и использовался он для строительства.Учите мову,и кроме нее диалекты,хотя бы местный.
Цитата:
КИЗЯК — Кирпичи из навоза, употребляемые на юге России, как топливо. Словарь иностранных слов, вошедших в состав русского языка. Чудинов А.Н., 1910. КИЗЯК южно русское топливо, состоящее из смеси рубленой соломы с перепрелым овечьим, коровьим и лошадиным …
Этимологический словарь русского языка. — М.: Прогресс. М. Р. Фасмер. 1964—1973.
Цитата:
Кизяк — (тюрк.), высушенный в виде лепёшек или кирпичей навоз с примесью резаной соломы. Применяется на Ближнем Востоке, Кавказе и Средней Азии как топливо и строительный материал …
Этнографический словарь
До чого тут Україна і сучасна українська мова?Нема в ній ніяких "кирпичей"...
Дак и не топят кирпичем уж сколько лет,но слово сохранилось и про Тычину именно его и использовали.Кстати и в селах, по крайней мере Запорожской обл.,использут до сих пор, как раз в связи с подорожанием угля,газа и пр.
mehanik писал(а):
Путіна треба вбити, це розуміють всі і це не відворотно. Звісно, що як і хто це зробить дуже цікаво.
І навіщо руки комусь бруднити об це лайно? Астрологи обіцяють що цей засранець самотужки здохне з 15 до 18 квітня. Почекаемо...
народ писал(а):
~Milena~ писал(а):
Народ, вы как-то жжете шо-ли? Хотя не, гоните.
Почему ? Если надо набрать украинскую букву i я перехожу на англ. раскладку. Остальные на русской раскладке есть, проблема могут быть только с буквами є и ї. Больше проблем нет.
Апострофа забули, а без нього вот такая эпидерция однако якось по-кацапському. Так шо дійсно такі гоніте. ПС, про Тичину. На майдані коло бані спить Тичина в чемодані. Панове, ні в валізі, а в чемодані. Творчість цього поєта э многогранною, тому і кирпіч мабуть має право на існування.
Имхо Украине Януковича самое время устранить, а Путин пусть останется пугалом.
народ писал(а):
~Milena~ писал(а):
Народ, вы как-то жжете шо-ли? Хотя не, гоните.
Апострофа забули, а без нього вот такая ... однако якось по-кацапському. Так шо дійсно такі гоніте. ПС, про Тичину. На майдані коло бані спить Тичина в чемодані. Панове, ні в валізі, а в чемодані. Творчість цього поєта э многогранною, тому і кирпіч мабуть має право на існування.
Треба взяти кырпычыну,Та й убыты цю Тычину....,Пусть меня простит Павло Григоровыч....Стишок из детства...
Зарегистрированные пользователи: Google [Bot], Google Adsense [Bot]