️Для майбутнього контрнаступу Україна отримала арсенал зброї вартістю понад $30 мільярдів, — Bloomberg.
На думку військових аналітиків, майбутнє України на полі бою залежатиме від факторів, які виходять далеко за рамки оснащення — це навчання, розвідка та змога подолати перевагу росіян у повітрі.
_________________ «-„Ад пуст. Все бесы здесь.“ (с) Уильям Шекспир.
Я никого не призываю нарушать нормы Конституции— за вас это сделает наша власть!
«Все сейчас настроены позитивно. Так Путину и передайте». Президент Украины Владимир Зеленский прокомментировал ход наступления ВСУ
«Я ежедневно на связи с нашими командующими разных направлений — Сырским, Тарнавским, Москалевым, Наевым, Залужным. Все сейчас настроены позитивно. Так Путину и передайте», — заявил Зеленский на совместной пресс-конференции с премьер-министром Канады Джастином Трюдо, приехавшим в Киев (цитата по «Украинской правде»).
Я никого не призываю нарушать нормы Конституции— за вас это сделает наша власть!
️Чверть українців залишили свої домівки через російське вторгнення, - британська розвідка
Як зазначають британці у зведенні, із бойових дій на підконтрольних Україні територіях Донецької, Харківської та Херсонської областей було евакуйовано 139 тисяч громадян.
При цьому за оцінками ООН, 6,3 млн українців залишаються біженцями та понад 5 млн внутрішньо переміщеними особами.
️Третина українських лісів постраждала від російської агресії, близько 3 мільйонів гектарів перекопані або спалені.
Про це заявив голова ОП Андрій Єрмак.
"Від тисяч пожеж і мільйонів вибухів у повітря потрапляють десятки тисяч тонн отруйних речовин. Вуглекислого газу в атмосферу викинуто близько 33 млн тонн", - зазначив Єрмак.
В Минобороны Румынии прокомментировали атаку «Шахедов» по территории страны
«Атаки российских беспилотников не представляли какой-либо прямой военной угрозы национальной территории или территориальным водам Румынии», - говорится в сообщении.
атакуйте и дальше, чего уж там
️Влада Румунії повідомила НАТО про падіння безпілотника на своїй території, повідомив журналіст Рікард Йозвяк. За його словами, країни Альянсу висловили рішучу солідарність з Румунією і додали, що уважно стежитимуть за ситуацією.
Якщо падіння уламків російського дрону в Румунії підтвердиться – це буде серйозним порушенням територіальної цілісності та суверенітету, — президент країни Клаус Йоганніс.
Вы можете начинать темы Вы можете отвечать на сообщения Вы не можете редактировать свои сообщения Вы не можете удалять свои сообщения Вы не можете добавлять вложения