Депутати зареєстрували законопроект 13072 про спілкування українською та мовами країн ЄС на перервах та у кімнатах викладачів у школах та університетах
Олександр Корнієнко, Наталія Піпа, Сергій Бабак разом з колегами зареєстрували новий законопроект стосовно спілкування українською мовою та мовами країн ЄС на перервах у школах та закладах вищої освіти, в учительських кімнатах, на території закладу освіти після занять. ...
мало, нужно ужесточить : всех кто не державною не имеет право быть мобилизованным, нечего им делать на войне, тільки щирі українці мають право неньку захищати
и сразу стало бы понятно кто патриот,а кто только маскируется под него
_________________ «-„Ад пуст. Все бесы здесь.“ (с) Уильям Шекспир.
Я никого не призываю нарушать нормы Конституции— за вас это сделает наша власть!
как же так? Он же потужно захищав державну мову? Неблагодарные какие. Ты им стараешься добро, а они норовят тебе нож в ребро (с) Пастернак
Цитата:
Кабінет Міністрів України звільнив Тараса Кременя з посади Уповноваженого із захисту державної мови. Про це повідомив представник уряду у Верховній Раді України Тарас Мельничук .
Він зазначає, що це рішення ухвалено у зв’язку із завершенням терміну перебування його на посаді. Рішенням уряду передбачено звільнити Тараса Кременя з посади Уповноваженого із захисту державної мови "з 08.07.2025 у зв’язку з закінченням строку призначення на посаду".
Тарас Кремінь про подальші плани: на фронт він не збирається. в тылу он важнее
ну ничего, свято место пусто не бывает
Я никого не призываю нарушать нормы Конституции— за вас это сделает наша власть!
я так понимаю, все мовнюкi , в брониках и касках, отправятся на 0, где 70% военных - русскоговорящих, и начнут приставать к ним с вопросами : почему не на мове? ты что - ждун? а что это за песни ты поешь/слушаешь, между боевыми действиями, для снятия стресса?
Или - нема дурних?