Заголовок сообщения: У неділю в Запоріжжі - нова влада.
Добавлено: 25 янв 2014, 19:18
ПростоПисец
У неділю в Запоріжжі - нова влада!
Сьогодні 25 січня 2014 року о 4 годині ранку на вокзалі Запоріжжя-1, близько 30 міліціонерів почали перевіряти документи та затримувати учасників столичного Евромайдану, які поверталися потягом Київ - Сімферополь. Затримано декілька молодих громадян та патріотів України.
Тому призиваємо всіх мешканців міста Запоріжжя прийти у неділю, 26 січня о 10:00 на мітинг за участю ВО «Свобода» на площу Фестивальну під будинок облдержадміністрації та вшанувати пам'ять трьох загиблих героїв-патріотів від рук Віктора Януковича (Президента-диктатора). О 12:00 відбудеться мітинг «Запоріжжя, вставай»
У мітингу приймуть участь також фанати фан-клубів України, учасники Євромайданів Києва та інших міст України, які підпорядковуються створеній Народній Раді, народні депутати від фракцій «Свобода», «Батьківщина», «Удар». Обов’язкове обмундирування - медична або інша маска на лице, засоби самооборони, атрибутика Євросоюзу! Прийди сам і приведи з собою небайдужих!
Прес-служба Запорізької обласної організації ВО "Свобода"
_________________ В мене є країна,я її любив За волошки-очі,люди-кораблі Я з нею разом півжиття прожив Притулившись тілом до теплої землі А тепер тут страшно,я розлюбив її Злі сірі очі,іржаві кораблі Ми так хотіли,щоб був колись тут рай Але зрозуміли,що нас просто кинули
Рекомендую вам сменить ник, у нас тут уже есть один Смит (не мистер, конечно, но...). Это имя стало уже нарицательным
ваши рекомендации , мамаша, засуньте себе в то место ,которым вы думаете на данный момент.. Нетрожь свими грязными руками светлое имя, Смита
Cлышь ты, чума колхозная, вылезь из жопы, в которой сидишь, и научись (для начала!) писать грамотно, а потом кому-то советы давать, хабалка анголенковская! Грязные руки, а также язык и всё остальное - у тебя, любительница польских унитазов (если Европу ты видишь именно в таком ракурсе!)
_________________ В мене є країна,я її любив За волошки-очі,люди-кораблі Я з нею разом півжиття прожив Притулившись тілом до теплої землі А тепер тут страшно,я розлюбив її Злі сірі очі,іржаві кораблі Ми так хотіли,щоб був колись тут рай Але зрозуміли,що нас просто кинули
Кстати, во время стояния к георгиевским флагоносцам подошел офицер и попросил предъявить оформленную бумагу на проведение митинга. Патаман такую бумагу имел и предъявил. Кстати о "разгоне зап. майдана". милиция вела себя вежливо и культурно (как при мне им было сказано), просила граждан разойтись- или таки применяла силу? А граждане- шо? Культурно или некультурно? Кто-то лично видел? Этот нюанец представляется мне важным.
Cлышь ты, чума колхозная, вылезь из жопы, в которой сидишь, и научись (для начала!) писать грамотно, а потом кому-то советы давать, хабалка анголенковская! Грязные руки, а также язык и всё остальное - у тебя, любительница польских унитазов (если Европу ты видишь именно в таком ракурсе!)
вау, какая прелесть вот и поперло рагулячье, вам ,гигантесса, на сегодня намордник - то шо доктор прописал и таблеточки от бешенства