|
Страница 1 из 1
|
[ Сообщений: 11 ] |
|
Автор |
Сообщение |
prostandrey
|
Заголовок сообщения: Трохи про політико-релігію Добавлено: 16 дек 2010, 13:27 |
|
|
“Стою у двери и стучу..” Дивлячись на політичну ситуацію в Украіні, з’являється враження,що окрім Віктора Федоровича, нікому нічого не потрібно (пробачте за каламбур, якщо такий є). Відмившись від ще позаминулого бруду , який залишився з президентських виборів ,ми ,а точніше – вони ,провели місцеві переобрання , здивувавши всіх своїм наслідком ,для когось очікуваним ,а для інших – зовсім дивним. Хоча насправді діло-то не в цьому ,наше суспільство до такої міри «облєнілось» ,що свій вибір вони дали зробити іншому .І цим іншим є не друг,а дивний незнайомець .І кажу я не про вибори .
Мабуть, не буде дивним для кожного ,що за останні роки Україна сильно змінилася .Змінився зовнішній «облік» .Років так сім тому ,перед світовим співтовариством стояла країна з міцними зв’язками та сильними рухами у правильному напрямку ,що могла міцно вхопитися з за європейські пальта- можливості. І в нас вірили,бачили розумного ,ціленаправленого «прийомника».
Кожного року щось змінюється ,І досить кардинально ,Досить дивно,що великих змін не зазнала релігія .Можливо,майже шістдесятилітня перерва у голосних перепалках , міжсектантських дискусіях та патріархальних російсько-українських делегаціях зробила свою роботу. Та тепер все почалося знову. Українському людству стало жити важче (чи ні?)
Я також не претендую на вселенську правду й хотів би перенести цю загальну фігуру з контексту недавніх подій до іншого ,духовного контексту. Спробуємо знайти його у Біблії. (Ви ще пам’ятаєте,що це таке?)
«Бо ти кажеш: "Я багатий, і збагатів, і ні в чому не маю потреби"; а ніхто не знає, що ти нужденний і мізерний, і ниций і сліпий і голий. Раджу тобі купити в Мене золота, в огні очищене, щоб збагатитись і білу одежу, щоб одягнутися і щоб не видно було ганьба наготи твоєї,а маззю очі намасти свої очі, щоб бачити. Кого я люблю, тих викривав і караю. Будь же ревний і покайся.» (Євангеліє від Луки,3:14 – 22)
Зараз я не маю за мету створення навчально-моралістичного посібника для юних верств суспільства – дітей ,студентів ,молодих спеціалістів. Я просто стою біля дверей і стукаю ,гримаю,починаю кричати – а ніхто не виходить. І стає дуже сумно ,коли розумієш ,що зроблено дуже мало ,а іншої допомоги просто не буде. Хоча від кого нам чекати допомоги?
“Се ,стою у двери и стучу:если кто услышит голос Мой и отворит дверь,войду к нему и буду вечерять с ним ,а он со Мною. “
Ви ще пам’ятаєте ,хто звідки взяті ці слова?
|
|
Вернуться к началу |
|
 |
Сноб
|
Заголовок сообщения: Re: Трохи про політико-релігію Добавлено: 16 дек 2010, 13:52 |
|
 |
ZаБорАвец |
|
|
Вернуться к началу |
|
 |
prostoandrey
|
Заголовок сообщения: Re: Трохи про політико-релігію Добавлено: 16 дек 2010, 23:31 |
|
 |
Залётный (ая) |
|
Сам знаю, полное дерьмо,накатанное за пять минут. Тут даже идеи ,как таковой нет.
|
|
Вернуться к началу |
|
 |
prostoandrey
|
Заголовок сообщения: Re: Трохи про політико-релігію Добавлено: 16 дек 2010, 23:48 |
|
 |
Залётный (ая) |
|
Что значит "Так?Бла-бла?"
|
|
Вернуться к началу |
|
 |
prostoandrey
|
Заголовок сообщения: Re: Трохи про політико-релігію Добавлено: 16 дек 2010, 23:56 |
|
 |
Залётный (ая) |
|
ну да,на самом все очень банально. Просто надо было написать эту "работу". Получилось сами видите что. Полный бред.
|
|
Вернуться к началу |
|
 |
ko3ak
|
Заголовок сообщения: Re: Трохи про політико-релігію Добавлено: 17 дек 2010, 00:18 |
|
 |
-КРАСАВЧЕГ ZаБора- |
 |
Зарегистрирован: 01 окт 2010, 15:14 Сообщения: 1918 Откуда: г. Запорожье
|
А чому розділові знаки стоять не з того боку слів, окрім як у цитаті з Біблії?
|
|
Вернуться к началу |
|
 |
prostoandrey
|
Заголовок сообщения: Re: Трохи про політико-релігію Добавлено: 17 дек 2010, 00:24 |
|
 |
Залётный (ая) |
|
Видимо, обычная невнимательность и спешка. А вообще статья лажовая. Как думаешь?
|
|
Вернуться к началу |
|
 |
ko3ak
|
Заголовок сообщения: Re: Трохи про політико-релігію Добавлено: 17 дек 2010, 00:30 |
|
 |
-КРАСАВЧЕГ ZаБора- |
 |
Зарегистрирован: 01 окт 2010, 15:14 Сообщения: 1918 Откуда: г. Запорожье
|
Ты ж сам ответил: prostoandrey писал(а): Сам знаю, полное дерьмо,накатанное за пять минут. Тут даже идеи ,как таковой нет.  И хватит лепить Библию к политике.
Последний раз редактировалось ko3ak 17 дек 2010, 00:37, всего редактировалось 1 раз.
|
|
Вернуться к началу |
|
 |
prostoandrey
|
Заголовок сообщения: Re: Трохи про політико-релігію Добавлено: 17 дек 2010, 00:34 |
|
 |
Залётный (ая) |
|
Дякую за підтримку,чи що це було. Обсуждение что ли... религия - это зло. нельзя ее использовать - слишком много и непонятно.
|
|
Вернуться к началу |
|
 |
|
Страница 1 из 1
|
[ Сообщений: 11 ] |
|