Доброго дня, шановні форумчани! Звертаюсь до всіх, а особливо до студентів. Цікава ваша думка, щодо нової організації, яка поки що не легально розгорнула чвою діяльність у м. Запоріжжя. Організація молоді та студентства України — це добровільна організація студентської молоді задля радикального опору політиці нинішньої влади, яка безперечно веде українську держави до тоталітарного однопартійного режиму. Ми не політологи, але ясно бачимо, що все йде до тоталітаризму. Верхівка влади розповсюджує свій вплив все більше і більше по органам місцевого самоврядування, все більше і більше затискає у лещата «ворожі» партії. Про це вже багато сказано, та я ще раз скажу, що нас НАДУРИЛИ. Особливо зараз у розпачі ті, хто віддав свої голоси за “пана” Януковича. То ж пожинайте тепер ваше «волевиявлення». В Україні є багато спілок і громадських об’єднань студентів та молоді, але вони більшою своєю частиною діють на локальному рівні. Думаємо, що багато хто з вас не відчув реальної допомоги від профспілок, коли ввели податок на стипендії, коли починали питання про надання ВНЗам права самостійно встановлювати плату за навчання студентів-контрактників і т.і. То де ж вони поділися? Або ті профспілки вже настільки задавили, що вони тільки виду дають, що щось роблять, або в них сидять майбутні погоничі народу, які вже тепер улучають момент, щоб можна було хапнути і собі. То ж задумайтесь, а чи не пора вже перейти до більш радикальних дій, бо поступові і мирні намагання змін на нашу «інтелігентну» владу не діють? Хорошим Закликом до цього є стаття, опублікована в одному з інтернет видань: «Соціальну кризу країни яскраво підкреслює друге місце студентів у списку. Ось це вже дзвіночок. Коли встають з колін студенти (в теорії, група суспільства, котру глобальні питання не мають цікавити), то в країні точно не все в порядку. І коли студенти таки встануть – бюрократії будуть непереливки. Бо це молодь – активна, романтична, хоробра та мрійлива. А ці якості здатні на неможливе. Всі справжні революції в історії – це дух молоді та студенства.» Справа за нами. Україна, насправді, дуже самостійна держава. Точніше народ в Україні дуже самостійний — поки сам за себе не вступиться, поки сам свої права не візьме — доти ніхто того не зробить. Потрібно повністю змінювати владу — вона пережиток соціалізму, а ми нова сила, нові, прогресивні, думки.
Похоже, что роль студентов во всяких политических разборках- весьма печальна. Этот совершенно лишенный житейского опыта и мудрости человеческий материал- пушечное мясо в руках старых падонкафф.
Дело студентов- "Учиться, учиться и учиться"- при любой власти. А если заместо этого студент позволил себя вовлечь, за своей спиной скрывая и прикрывая всяких хитрых говнюков- что ж... его проблемы. Его труп кратковременно будет использован в каестве агитационного материала- И ВСЕ.
О себе не суди, полудурок! Ты помониторь кто из сегоднешних политических деятелей близких к телу принимающему решения, в разных политтечениях, начали политическую карьеру в студенческие времена. Это тебе подобные по госраспределению валят арбайтен, с ночи до ночи (сам же признавал такое, иль от своих слов опять откажешся, мудозвон бородатый)
Шановний Смит! З чого ви таких висновків наробили? Одне діло, якщо вони обґрунтовані та підкріплені фактами, а інше --- якщо це ваша особиста думка, яка є суть не завжди об'єктивна. Ваше
Цитата:
Этот совершенно лишенный житейского опыта и мудрости человеческий материал- пушечное мясо в руках старых падонкафф
нагадує мені нашого президента, тоді, у 2004 році, ще кандидата,-- який назвав народ "бидлом". ТОж "мясом" нарікати людей не потрібно. Студенти завжди були рушійною силою, і ідейною також, в якихось змінах. Молодь активна.
[quote="andriy_zp"] Організація молоді та студентства України — це добровільна організація студентської молоді задля радикального опору політиці нинішньої влади, яка безперечно веде українську держави до тоталітарного однопартійного режиму.
Шановний andriy_zp! Поясніть будь ласка, що Ви вкладаєте в поняття "радикальний опір"?
Шановний Смит! З чого ви таких висновків наробили? Одне діло, якщо вони обґрунтовані та підкріплені фактами, а інше --- якщо це ваша особиста думка, яка є суть не завжди об'єктивна.
Пане Андрію, все що я тут пишу- є виключно моя особиста думка на підставах особистого досвіду і тих знань, які випали на мою долю. А на такі висновки мене наразі наштовхнула річниця Героїв Крут. Я спробував пригадати такі випадки, коли студенти чогось досягли позитивного... і не зміг, хоч людина літня. По "передову роль" студентства дуже полюбляла патякати комуністична пропаганда...
Цитата:
Ваше
Цитата:
Этот совершенно лишенный житейского опыта и мудрости человеческий материал- пушечное мясо в руках старых падонкафф
нагадує мені нашого президента, тоді, у 2004 році, ще кандидата,-- який назвав народ "бидлом". ТОж "мясом" нарікати людей не потрібно. Студенти завжди були рушійною силою, і ідейною також, в якихось змінах. Молодь активна.
А це дивлячись, який саме "народ" мався на увазі. Ще Президент, я пригадую, поминав "казлів"- і ми начабто бачимо, особливо на прикладі жахливої "газової угоди", що він мав певний сенс. Я не нарікаю їх м"ясом. Я начебто нагадую їм, що вони, якщо не будуть уважні, обачні і розважливи, легко їм- політичним гарматним м"ясом- можуть стати. Ото якщо старим дуже кортить- самі нехай ідуть на барикади втілювати свої політичні свободи, щоб саме захистити дітей- студентів- від горя. І мені абсолютно не кортить, особисто бувши знайомим з досить багатьма, цих симпатичних хлопців і дівчат поминати чарчиною, не цокаючись.
Я бажаю, щоб вони були живі, здорові, веселі, вільні, успішно закінчили б свої учбові заклади і працювали б на користь і себе, і своїх родин, і всієї нашої Держави.
А не удобрювали б своїми трупами благодатну землю України- у мирний час.
andriy_zp Та не слушайте этого старого дурня. Студенты это студенты, они должны быть сердцем любого бунта. Главное чтобы цели были нормальные. А то смит только и умеет гордиться тем что его радиолокаторами негры друг друга в Африке сбивают
andriy_zp Та не слушайте этого старого дурня. Студенты это студенты, они должны быть сердцем любого бунта. Главное чтобы цели были нормальные.
Ну ладно. Послушаем молодого дурня. Или хитрожжопа? Каку роль ты, ФОрс, отводишь себе и Андрию? Андрий будет, сидя в офисе и попивая кофе с коньяком, указувать "цели" студентам, куда лучше сбегать и при случае сдохнуть? А ты? Кем будешь? Сердцем бунта- побыть не желаешь? Сам? Наверстать упущенное в студенческие годы? В каталажке с урками посидеть? Дубиной по почкам получить? Или славно трупом лечь, о чем несколько лет будут помнить твои знакомые и при этом печально качать головами- вот дескать идиот?
Или заделаешься желудком или подобным органом бунта? Поделись с пиплами многомудростью! Или кем? Желудком, который
смит Заезжал летом на Запорожье-1 - любовался проходной Радиоприбора, а рядом со мной стоял дядька, торгующий раками. так вот они скрипели так как ты сейчас скрипишь на форуме. Да, мир изменился. Раньше протест был физическим бунтом, а теперь можно жать на клавиши и высказывать мнение. Надеюсь ты это заметил. Я уже сто раз писал что в далеком 2004 пережил и слежку СБУ и "маски-шоу". Да, не случилось. Оказалось что моей глупостью воспользовалась банда прохвостов, под управлением умных американских социологов. Но я ощутил себя человеком. Поэтому я рад что есть хорошая неординарная молодежь. Которая хочет что-то изменить. Да, они молоды и глупы, и ты я были такими же. Поэтому, я не буду им перечить, а буду лишь только помогать направить свою энергию в нужное русло. То есть правильно бунтовать. Против конкретных вещей, а не "взагали". Мне будет грустно если ребят поломают, они ведь в конце то концов наши с тобой кормильцы, в будущем. Они хоятя остаться в Украине той которая не будет им мешать зарабатывать и кормить меня и тебя на пенсии. Так что, лучше помоги и направь. Бери пример с Троля
Каждая ссылка имеет не менее интересное продолжение
Наверное молодежь и не подозревает , что такое настоящий "совок".Вот только и я ,что-то талоны в Запорожье не припоминаю.Помню, что из каждой командировки ехал загруженный под завязку.