Форум Запоріжжя

ЗаБор - міський портал Запоріжжя
Текущее время: 21 июл 2025, 19:11

Часовой пояс: UTC + 2 часа

Начать новую тему Ответить на тему  [ Сообщений: 389 ]  На страницу Пред.  1 ... 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16  След.
Автор Сообщение
 Заголовок сообщения: ТРК АЛЕКС.Перезагрузка-2
СообщениеДобавлено: 15 янв 2012, 13:53 
Почему темы касаемые Алекса без объяснения относятся к флуду? Вы хотите сказать что в другихтемах тут высокоинтеллектуальное общение а сотрудники Алекса флудят? Ну и как вас назвать после этого господа модераторы? Кроме слова ублюдки ничего другого в голову не приходит.

Заголовок сообщения: Re: ТРК АЛЕКС.Перезагрузка-2
СообщениеДобавлено: 27 июн 2012, 16:47 
А наша бабка-то ещё ого-го!

Цитата:
Как стало известно «Искре-news», бывший президент ТРК «Алекс» Лариса Ефремова после своего убытия из Запорожья прямым ходом отправилась «подымать с колен» независимый телеканал в Черкассах…

За относительно небольшой срок Ларисе Иннокентьевне удалось значительно увеличить зрительскую аудиторию вверенного ей масс-медиа. По этому поводу губернатор Черкассчины Сергей Тулуб, будучи в столице, с восторгом отметил, что жители области впервые начали отдавать предпочтение местному телеканалу. Что же у госпожи Ефремовой не задалось с «Алексом»?..

СообщениеДобавлено: 27 июн 2012, 19:14 
RS писал(а):
А наша бабка-то ещё ого-го!

Цитата:
Как стало известно «Искре-news», бывший президент ТРК «Алекс» Лариса Ефремова после своего убытия из Запорожья прямым ходом отправилась «подымать с колен» независимый телеканал в Черкассах…

За относительно небольшой срок Ларисе Иннокентьевне удалось значительно увеличить зрительскую аудиторию вверенного ей масс-медиа. По этому поводу губернатор Черкассчины Сергей Тулуб, будучи в столице, с восторгом отметил, что жители области впервые начали отдавать предпочтение местному телеканалу. Что же у госпожи Ефремовой не задалось с «Алексом»?..

Національна спілка журналістів України вп’яте оприлюднює список посадовців, які своїми діями перешкоджають роботі журналістів. Цього року на третій позиції опинився Сергій Тулуб, «який впроваджує в регіоні жорстку та непрозору політику управління комунальними та державними ЗМІ: у 2011-му році були звільнені з займаних посад головні редактори комунальних газет «Черкаський край» та «Нова Доба», у 2012-му – гендиректор Черкаської ОДТРК… Голова облдержадміністрації демонструє відсутність належного реагування на випадки перешкоджання професійній діяльності журналістів, натомість проводить непрозорий відбір нових керівників державних та комунальних ЗМІ області», – йдеться в оцінці.

СообщениеДобавлено: 27 июн 2012, 19:27 
Генеральний директор Черкаської ОДТРК "РОСЬ" Лариса Єфремова: "Державні ТРК покликані бути потужною медійною опорою для держави".

Головний медіа-ресурс області – телерадіокомпанія «Рось» - незабаром готується постати перед очами глядачів та вухами слухачів із новим обличчям. Нині повним ходом іде підготовка до цієї події, старт якої заплановано на липень цього року. Головними телеродзинками нового сезону стануть два ток-шоу: молодіжне й політичне, а також якісно новий «одяг» телеканалу.

Ідейним натхненником і генератором професійних перетворень на «Росі» є генеральний директор Черкаської ОДТРК Лариса Єфремова, яка очолила телерадіокомпанію наприкінці квітня цього року. З нею наша сьогоднішня розмова про перспективи й плани розвитку компанії.

– Як вас тут зустріли, Ларисо Інокентіївно?

– Зустріли мене чудово. І керівництво облдержадміністрації як особу, призначену державним комітетом з телебачення й радіомовлення, прекрасно зустрів і колектив. Зустріч вийшла дуже приємною, приязною.

– Чи бували ви на Черкащині раніше? Черка-щани чимось відрізняються від запорізців?

– Так, я бувала в цих краях, коли робила 12-серійний фільм «Тарас Шевченко. Заповіт». Наша знімальна група була в Каневі, Чигирині. За роботою тоді якось не звернула особливої уваги на природу. Так, мені тут усе подобалося: все так гарненько, чепурненько. А коли вже їхала на нове місце роботи до Черкас через Обухів, через ці квітучі села, то відразу ж упало в очі, який це чарівний край, яка тут чудова природа. І – що найцікавіше – корови обабіч траси пасуться! Враження в мене від Черкащини просто чудове.

Я відразу відзначила, що люди тут дуже добрі,люб’язні – чого в Запоріжжі не помічала. Там люди озлоблені. А тут навпаки. І ця різниця відчувається на рівні спілкування. От, наприклад, у магазині. Заходиш і просиш підказати, де знайти той чи інший товар. Людина заклопотана, розкладає свій товар, але кидає все й проводить туди, куди тобі треба. Відкритість і доброта – ось ці риси притаманні черкащанам. І, природно, хочеться зробити тут багато хорошого для людей.

– Ви вже познайомилися з творчим колективом телера-діокомпанії, ознайомилися з технічним оснащенням студій і, певно ж, визначили про-блеми, які треба розв’язувати в першу чергу. Які це проблеми?

– Звичайно, у нас сьогодні є дуже багато професійних проблем, які треба розв’язувати терміново. Щодо виробництва програмного продукту – це однозначно. Але в нас, крім цього, є ще дуже багато проблем, що від колективу не залежать. Це проблеми технічні. Матеріально-технічна база така куца, що я просто була вражена. Я не дивуюсь: практично всі обласні телерадіокомпанії злиденні. Я вважаю, що державні теле-радіокомпанії покликані бути потужною медійною опорою для держави й тому їй, державі, треба ретельніше підходити до утри-мання цих компаній. Ми зараз сподіваємося, що й обласна рада, й облдержадміністрація нададуть нам допомогу. Бо робити якісний теле- і радіопродукт, маючи вбоге технічне оснащення, просто неможливо.

У нас у будинку Центру підвищення кваліфікації державних службовців є студія на одну телекамеру. Причому, це такий анахронізм, що просто страшно дивитися. Студія зараз простоює, бо вона непридатна для роботи. Але хто ж так працює, вибачте мені? І наша студія ЧСН, яка площею й висотою прийнятна для того, щоб зробити там повноцінну, достойну студію й працювати – вона теж нині в занедбаному стані й технічно не обладнана. Тож найперше ми будемо будувати студію-трансформер тут, у великій студії. Вже готується проектна документація, ескізи. У нас узагалі багато варіантів ескізів по студіях. Студія-трансформер буде на 6–7 майданчиків. Гадаю, ми зможемо зробити це. Зазвичай, новий телевізійний сезон починається 1 вересня. Але ми постараємося частково запуститися по-новому вже з 1 липня, а за серпень підтягнути те, що потребуватиме доопрацювання.

Будемо переробляти службу новин – робити по-новому студію. І в Центрі підвищення кваліфікації держслужбовців теж робитимемо студію десь на 4 особи, щоб можна було там знімати деякі програми. Тому, що коли робиться програмний продукт і він весь час іде на синіх профілях… Ну яке обличчя буде у 32 програм, якщо вони всі знімаються лише на одному синьому тлі? Зрозуміло, що в контенті цих програм, в їх структурі дуже багато вад. Ми будемо їх усувати. Саме цього ми прагнемо.

– Тобто слід чекати і нових програм, і нового оформлення їх?

– Ми зараз не можемо просто так узяти й переробити всі програми, тому що ми – державна структура. Державний план затверджений і має бути виконаний. Я зараз готую зміни в тематичний план. І вже маю дозвіл внести ці зміни десь на шість програм, дві з яких будуть ток-шоу: одне молодіжне, а друге – політичне. Так, ми будемо переглядати контент кожної програми, яка певний час ітиме з тією ж назвою, бо так швидко переробити тематичний план неможливо, але внутрішнє наповнення буде зовсім іншим. Перед цим ми, звісно, проведемо соціологічне дослідження. Мені дуже хочеться дізнатися, що хочуть чути, бачити черкасці. Але мушу розчарувати їх, бо ми не є каналом розважальним, ми – державний телеканал. Тобто робити шоу, як, скажімо, СТБ, ми не лише ні фінансово, ні технічно не можемо, а й не маємо права. Але ми будемо знаходити варіанти, як зробити програмний продукт цікавим. Сподіваюся, це будуть цікаві програми, які не залишатимуть байдужими наших глядачів і слухачів. Думаю, що на наступний рік тематичний план буде повністю змінений. Навіть державне замовлення.

Ми повністю «перевдягнемо» телевізійний канал. Пояснюю: на кожному каналі повинна бути генеральна заставка, так би мовити, логотип. Але це повинно бути зроблено красиво, значимо. Зараз у нас ллється вода з бульками. Ну, вибачте мені, я такого прийняти не можу. Це не є оформленням каналу. Тому в 3Д-графіці в нас уже готується, власне кажучи, «одяг» каналу. Це будуть заставки на кожен період доби, нові заставки на новини, спорт, погоду, рекламу й, звісно, на ток-шоу. І це повинно мати достойний вигляд.

І радіоканал також будемо «перевдягати». Будуть також і генеральні заставки, й заставки-відбивки на новини, і проспівки, і джингли, і салогани, й нарізки. Словом, цілий ряд «одеж», в котрі одягається і радіо-, й телеканал.

– Які ще зміни стосува-тимуться радіо?

– У нас уже закінчено ремонт приміщення для радіо-ФМ. Ця студія практично готова. Зараз будемо обладнувати її, вста-новлювати технічний програмний продукт, в якому працює ведучий. Уже провели кастинг ведучих прямого ефіру. Тому що раніше ми працювали в запису, а це не є радіо-ФМ, як ви розумієте. Я сама готую ведучих, займаюся з ними. З липня вони вже працюватимуть у прямому ефірі.

– Це будуть кадри, які тут є, чи нові?

– Зараз у нас є ті співробітники, які вже працювали, й вони цілком підходять для роботи. Є Олена Захарова, котра працювала ще на тутешньому “Ютарі”. Це профе-сійно підготовлена людина. Є ще одна дівчина, котра теж прекрасно працює. І що мені подобається в них – це низький тембр голосів, котрим надається перевага на радіо. Є ще два студенти-випускники, яких ми на кастингах відібрали, є ще мій журналіст, котрий буде поєднувати роботу на радіо й телебаченні. Це будуть люди тутешні, черкащани. Я роблю ставку на молодь, на те, що створимо молодіжну редакцію. Це дуже перспективні юнаки й дівчата, у котрих є велике бажання працювати, реалізувати себе. Навіть за таких “диких” зарплат, які вони отримують.

– Яку нішу заповнить радіо-ФМ? Якого слухача прагнутимете завоювати?

– Гадаю, що в більшості випадків градація на формати радіо-ФМ йде формально. Чому? Та тому, що коли це цікаве радіо, будь-якого формату, – його слухатиме і молодь, і літні люди. Радіо-ФМ у нас зареєстроване як музичне радіо, не інформаційне. Тобто формат музичний, але із включенням, звичайно, інформаційних програм. Я взагалі вважаю, що засоби масової інформації повинні не лише інформувати населення про ті чи інші події, які вже відбулися, а перш за все, вони повинні освічувати людей. Тому ми будемо надавати якісний музичний продукт і намагатимемося охопити сімейну аудиторію. Це буде радіо, в якому продукція призначатиметься всім віковим групам. Дуже хочеться залучити молодого слухача. Тому що молодь обділена і на телебаченні, й на радіо.

– Стосовно зарплат співробітників телерадіокомпанії «Рось». Вони, як ви щойно висловилися, «дикі». Щось планується робити в цьому напрямку?

– Звичайно, я буду порушувати в комітеті з телебачення й радіомовлення питання щодо підвищення зарплат з наступного року. Ну ось, за підвищення на 20 відсотків Верховна Рада проголосувала. А що таке 20 відсотків? Це крапля в морі. До того ж ми будемо розширювати штат. Тому що збільшуватимемо створення власного програмного продукту. Ми сьогодні – одна з наймінімізованіших ОДТРК, тому що в нас 150 людей і ми виготовляємо доволі багато власного програмного продукту, а інші обласні телерадіокомпанії при 3–4 годинах такого продукту мають штат від 250 до 300 і більше осіб. Я буду наполягати на збільшенні штату, тому що ми, по-перше, запускаємо ФМ-радіо, і це тільки 6 ведучих, а музичного редактора немає. По-друге, у нас досі відсутні ті посади, які формують телеканал чи радіоканал. Ну, як це на телебаченні немає режисера-постановника? А головного оператора-постановника немає – це як? Немає також головного редактора телебачення – це як? Звичайно, ми будемо збільшувати штат. І не заради посад, а для того, щоб вирішувати свої внутрішні проблеми. Не лише робочі, але й фінансові.

– Як колектив сприймає ваші нововведення? Не переживає за своє майбутнє?

– Я не прийшла сюди проводити воєнні дії. Моє завдання як керівника, як топ-менеджера – навчити кожну людину самостійно працювати на своїй ділянці. Вже намагаємося робити новини досить гострими. У нас ті, хто роблять новини, більше не будуть відволікатися на інші програми.

Розмову вів

Володимир БЕЗУГЛИЙ
novadoba.info

СообщениеДобавлено: 27 июн 2012, 19:33 
Залётный (ая)

С Алекса бегут как тараканы. Бегите ребята, пока на ГосТВ есть свои люди, может и возьмут. Вот вчера Зинченко с рекламы политические программы вела. Бред конечно полный. Если эту шалаву берут, то хороших журналистов возьмут точно.

Профиль Отправить личное сообщение  

СообщениеДобавлено: 27 июн 2012, 19:52 
«Приїхавши і оцінивши ситуацію на каналі, зрозуміла, що я тут потрібна!» – новий гендиректор ОДТРК «Рось» Лариса Єфремова
Нинішній гендиректор обласної державної телерадіокомпанії «Рось» Лариса Єфремова пройшла довгий шлях до Черкас: з Москви через Київ та Запоріжжя. Вона стверджує, що в Черкаси, як і свого часу в Запоріжжя, була направлена керівництвом Держкомтелерадіо. Тобто, від попереднього гендиректора ОДТРК «Рось» Юрія Уздеміра Лариса Єфремова вже відрізняється тим, що у неї не донецьке коріння і вона не є другом черкаського губернатора. Що, між іншим, не завадило їй вже отримати від голови Черкаської ОДА Сергія Тулуба сертифікат на 550 тисяч гривень «на технічне оснащення телекомпанії».
Як і Уздемір, Єфремова не може (чи не хоче) спілкуватися державною мовою. У Черкасах вона вперше за все своє життя. Має амбітні плани щодо розвитку телерадіокомпанії і, як відчувається у розмова, дуже хоче заявити себе як успішний медіаменеджер.
Про інтерв’ю ми домовлялися з новим керівником «Росі» на одній з обласних колегій в облдержадміністрації. Спершу Лариса Єфремова вичитала автора цих рядків за те, що я висвітлив її офіційне представлення перед колективом телерадіокомпанії, яке відбулося у квітні, і на яке приїжджав сам голова Державного комітету телебачення і радіомовлення України Олександр Курдінович. Тоді ж Лариса Інокентівна заявила, що «зробила для України стільки, що і депутати Верховної Ради до мене не доскочать». Відчувалося, що багато коментарів читачів на нашому сайті зачепили її за живе.
– А що означає, що «ви тут понаїхали!» Вибачте, ми живемо в одній країні. І звідки б не приїхала людина… Мене от дуже радує, коли Сергія Борисовича (Тулуба – голову Черкаської ОДА – ред.) представляють донецьким шахтарем. Мене це в захват приводить. Людина, яка повністю з народу! – емоційно говорила Лариса Єфремова.
Тоді ж перед нарадою Лариса Єфремова заявила «Прочерку», що взагалі некоректно, не зустрівшись з нею, що-небудь писати про її персону.
Тому ми зустрілися. У кабінеті Лариси Єфремової в телерадіокомпанії «Рось». «Прочерк» поцікавився, яке враження на неї справила черкаська телерадіокомпанія, запитав про перші кроки на посаді гендиректора і багато іншого. От лише фотографуватися Лариса Інокентівна навідріз відмовилася. Мовляв, це єдиний її «пунктик». Будемо сподіватися, що так…
– Чи давала обласна влада якісь фінансові обіцянки?
– На мій план розвитку телерадіокомпанії я отримала згоду. А стосовно сум треба говорити після всього аналізу. От до нас приїжджали представники компанії, що роблять студії трансформери. Сьогодні в нас відбувається своєрідний кастинг фірм. Кожна представить своє бачення, дизайнерські напрацювання, без чого суму визначити не можна. І тоді ми будемо визначатися, чи збігаються наші бажання з нашими можливостями.
– Оскільки телерадіокомпанія державна і фінансування йде з бюджету, то все таки хотілося б почути суму.
– Я просто справді не готова зараз говорити про суму. А Сергій Борисович ніколи суму не приховує. Він от нам дав сертифікат на 550 тисяч гривень на техніку на телерадіокомпанію. Цей сертифікат він подарував у день мого приїзду. То за ці кошти ми вже робимо ремонт в студії ФМ-радіо. За ці кошти ми придбаємо програму для роботи радіо.
– Як ви взагалі потрапили до Черкас? Ви були знайомі з Сергієм Тулубом?
– Я все життя керівник. І зараз в доброму значенні цього слова я є номенклатурою національної ради з питань телебачення і радіомовлення.
– Просто ми знаємо що попередній гендиректор потрапив до Черкас саме через дружбу з Тулубом…
– Ні, ніяких дружніх стосунків. Я професіонал. Уже потім самі визначите, якого рівня. Однак скажу, що зараз будь-який керівник, працюючи на каналі, зв’язаний по руках і ногах фінансовими можливостями. Тому можна бути хоч яким професіоналом, але якщо в тебе немає фінансової бази, то ти нічого зробити не зможеш. Можна зробити деякі програми, інше. Але втілити в життя те, що називається програмним телебаченням без фінансової допомоги нереально. І тут, власне кажучи, я хотіла би поставити крапку в розмовах, чому це я приїхала з Москви така вся крута у Київ, а потім у Запоріжжя. Чому, мовляв, така кар’єра? Справа в тому, що життя вносить інколи такі корективи, яких ти не чекаєш. У Москві в мене загинули рідні, і мені було важко там жити. Тому я переїхала в Київ. Тут в мене залишились рідні люди – сестра з племінницею. У столиці ми працювали з Ігорем Крутим і мали успішні проекти. А потім мені запропонували створити всеукраїнську радіомережу «Мелодія». Я погодилася, адже мені було цікаво себе реалізувати. І «Радіо Мелодія» стала справді успішним каналом. Зауважу, що коли я працюю, то намагаюся побудувати роботу так, щоб працівники могли робити без моєї присутності, вчу їх бути самостійними. Потім на запрошення Ігоря Шкірі (народного депутата від Партії регіонів) я будувала «Перший діловий канал». Формат був досить складним, адже за приклад ми взяли московський канал «РБК». Але в Росії в канал було вкладено 18 млн. дол.
– А в «Перший діловий канал»?
– Настільки менше, що й говорити нема про що. Але там цікаво було працювати. Спершу, щоправда, було страшнувато. Адже канал був аналітичний. Причому, це специфічні новини: економіка, паливно-енергетичний комплекс тощо. І все це в прямому ефірі щогодини. Але там було студентство. Молодь горіла і готова була все сприймати, щоб здобути досвід і самореалізуватися. І канал зараз цілком пристойний. Там досі працюють ті особи, з якими я починала. Нині цей канал має безліч нагород. А після першого року роботи ми отримали «Золоте перо», як канал-відкриття року. Після цього через сімейні обставини я змушена була піти в нікуди, оскільки не мала часу приділяти увагу роботі. Коли сімейна ситуація налагодилася, я знову стала думати про роботу, то мені прийшла пропозиція від В’ячеслава Богуслаєва (народний депутат від Партії регіонів, корпорація «Мотор-Січ») приїхати в Запоріжжя і підняти канал «Алекс». У мене була безвихідна ситуація, тож я поїхала. А коли, попрацювавши на «Алексі», повернулася до столиці, то, мабуть, завдяки тому, що мене люблять Володимир Манжосов (голова Національної ради України з питань телебачення і радіомовлення) і Олександр Курдінович (сміється), отримала пропозиція приїхати в Черкаси.
– Але виникає питання. На «Алексі» ви працювали до грудня 2011 року. А очолили «Рось» у квітні цього року... Що робили у проміжку?
– Після Запоріжжя я вирішила трохи відпочити, підлікуватися і привести до ладу ряд сімейних справ.
– Де ви зараз живете в Черкасах?
– Живу у зйомній квартирі на Митниці. Облдержадміністрація піклується про це.
– Тобто ви платите за квартиру чи за вас платять?
– Я ж не повинна про це звітувати?!
– Просто ви повинні зрозуміти, що зараз в Черкасах багато приїжджих керівників і тому до них виникає багато запитань.
– Я не ставлениця Сергія Тулуба. Але що значить понаїхали. Я громадянка України. Я приїхала працювати сюди. Я хочу зробити канал кращим, щоб черкащани отримували задоволення від перегляду телеканалу або слухаючи радіо «Рось». У даному випадку, приїхавши і оцінивши ситуацію на каналі я зрозуміла, що я тут потрібна.
– Ви партійна?
– Ні. І ніколи не була. Але була комсомолкою, про що ніколи не жалкую. Це було цікаве молодіжне життя. Що було поганого у вислові: «Пионер – всем ребятам пример»? Піонер допомагає старшим. Це була свого роду гра, де виховувалися діти. А зараз? У нас же держава без ідеології! Кого ми зараз виховуємо? І я це кажу не для того, щоби просто поговорити. Я вважаю, що засоби масової інформації повинні не лише людей інформувати, а ще й просвітлювати, навчати.
– Чи плануєте самі вести якісь програми, як це колись робив Калініченко?
– Якщо я не навчу ведучих прямого ефіру достойно працювати, то прийдеться самій сісти перед камерою. Але мої обов’язки в іншому полягають. Я менеджер. Кожен повинен за свою роботу відповідати. Якщо хтось любить полюбуватися перед камерою, це інше питання. Я за те, що був програмний продукт.
– Читаючи в інтернеті ваше інтерв’ю після призначення на запорізький телеканал «Алекс», дізнався про ваші плани проводити атестацію на профпридатність працівників телеканалу. Чи плануєте це запровадити і на «Росі»?
– Дуже добре, що ви згадали це інтерв’ю. Там було й інше інтерв’ю, яке я давала «Комсомольській правді». Я там якраз розповідаю про результати свого керівництва на цьому каналі. Щодо атестації, то зазначу, що це державний телеканал, тож вона тут проводилася. Але ми будемо не на профпридатність людей перевіряти, а на їх можливості. Бо є один журналіст, який гарно працює у жанрі репортажу. Іншому цього мало, щоби показати на що здатний, і він робить програмний продукт, більш ємкий по хронометражу. От у такому плані ми, звичайно, переглянемо роботу працівників.
– Маючи зв’язки з Києвом, чи не плануєте залучати до Черкас інших фахівців?
– Я буду запрошувати своїх колишніх учнів з Києва консультантами. Але вони в мене не будуть займати чиїсь місця і претендувати на чиєсь місце. Вони будуть лише консультантами. От наприклад Радіо-ФМ. Потрібний фахівець, щоб навчив як професійно працювати. От після ремонту ми запровадимо програму, для якої немає фахівця. Тож хтось повинен приїхати і навчити… Людина навчить, підтягне і поїде. До речі, один фахівець приїде з Запоріжжя, який займатиметься організацією молодіжної редакції.
Procherk.info/resonance…

СообщениеДобавлено: 27 июн 2012, 21:53 
Залётный (ая)

Ефремова была классная тетка. Заставила всех работать. И то что канал стал лучше, считаю это её заслуга. А то что льют слёзы по Кузенко, так это полный бред. Ну и был такой. Все уже давно забыли. И что он такого хорошего сделал для канала? Ничего. А Ефремова - молодец. Жаль рано ушла, могла бы сделать больше для зрителей и для рейтинга канала тоже.

СообщениеДобавлено: 27 июн 2012, 22:07 
Бедный писал(а):
Ефремова была классная тетка. Заставила всех работать. И то что канал стал лучше, считаю это её заслуга. А то что льют слёзы по Кузенко, так это полный бред. Ну и был такой. Все уже давно забыли. И что он такого хорошего сделал для канала? Ничего. А Ефремова - молодец. Жаль рано ушла, могла бы сделать больше для зрителей и для рейтинга канала тоже.

мммда. любые перемены вызывают ностальгию... уже и ефремова классная...и на гоств сопли по былому... и только пятаки в шоколаде!
ГОСПОДА.ПРИГЛАСИТЕ ЕФИМОВА!

СообщениеДобавлено: 27 июн 2012, 22:18 
Залётный (ая)

Бедный писал(а):
С Алекса бегут как тараканы. Бегите ребята, пока на ГосТВ есть свои люди, может и возьмут. Вот вчера Зинченко с рекламы политические программы вела. Бред конечно полный. Если эту шалаву берут, то хороших журналистов возьмут точно.

да уж весь город видел позор вашей Зинченко на гос.ТВ. Дура дурой, а тоже хочет быть звездой. Чо ж такая гарная та пышная на родном канале не нужна. Бегает подлизывает зады руководству гос. ТВ, а может и не зады.

СообщениеДобавлено: 27 июн 2012, 22:24 
Гость писал(а):
Бедный писал(а):

мммда. любые перемены вызывают ностальгию... уже и ефремова классная...и на гоств сопли по былому... и только пятаки в шоколаде!

Слышь ты у...бан гнилоротый тебе кто давал право оскорблять ту же Зинченко. Ты что такое вообще? что? геронтофильское? Нравитцца тебе страуха так и пи...уй в Черкассы ей шоколоданое око полировать. Какого фига ваще постить тут черкасские будни киевской идиотки. Более чем уверен что ее черкасское бибиси это такое УГ которого не видывала Украина)

СообщениеДобавлено: 27 июн 2012, 22:32 
Гость писал(а):
Гость писал(а):
Бедный писал(а):

Слышь ты у...бан гнилоротый тебе кто давал право оскорблять ту же Зинченко. Ты что такое вообще? что? геронтофильское? Нравитцца тебе страуха так и пи...уй в Черкассы ей шоколоданое око полировать. Какого фига ваще постить тут черкасские будни киевской идиотки. Более чем уверен что ее черкасское бибиси это такое УГ которого не видывала Украина)

Перевидите на русский пжаста! Где в приведенных цитатах упоминалась ЗИНЧЕНКО ?

СообщениеДобавлено: 27 июн 2012, 22:39 
Модеры очевидно удалили. Сообщение Бедного начиналось со слов : с алекса люди бегут как тараканы и потом это что? убогое оскорбило Зинченко , не имея на это никаких оснований.

СообщениеДобавлено: 27 июн 2012, 22:50 
Бастер Китон писал(а):
Модеры очевидно удалили. Сообщение Бедного начиналось со слов : с алекса люди бегут как тараканы и потом это что? убогое оскорбило Зинченко , не имея на это никаких оснований.

Неее.Висит. Постов на 7 вышее...

СообщениеДобавлено: 27 июн 2012, 22:52 
Залётный (ая)

Не хотел обидеть вашу девочку. И правда перегнул немного. Она тут не причем. Извиняюсь.

СообщениеДобавлено: 28 июн 2012, 08:24 
"А коли вже їхала на нове місце роботи до Черкас через Обухів, через ці квітучі села, то відразу ж упало в очі, який це чарівний край, яка тут чудова природа. І – що найцікавіше – корови обабіч траси пасуться!"Надо было добавить а вдоль дороги мертвые с косами стоят и тишина(Ис интервью Ефремовой, наверное тот кто его брал вставлял слова ее в гугл переводчик)Короче лейтмотив ее интервью таков: Черкасы-кул, Запорожье-п...асы.

СообщениеДобавлено: 28 июн 2012, 11:19 
ГАГА писал(а):
Бедный писал(а):

да уж весь город видел позор вашей Зинченко на гос.ТВ. Дура дурой, а тоже хочет быть звездой. Чо ж такая гарная та пышная на родном канале не нужна. Бегает подлизывает зады руководству гос. ТВ, а может и не зады.

А как передача-то называлась, которую Зинченко вела? Огласите, плиз. Очень хочется эфир увидеть.

СообщениеДобавлено: 28 июн 2012, 11:37 
Залётный (ая)

Гость писал(а):
ГАГА писал(а):
Бедный писал(а):

А как передача-то называлась, которую Зинченко вела? Огласите, плиз. Очень хочется эфир увидеть.

В воскресенье утром будет повтор программа "По сути" . Любуйтесь.

СообщениеДобавлено: 28 июн 2012, 12:27 
Цитата:
В воскресенье утром будет повтор программа "По сути" . Любуйтесь.

Ну что ж , посмотрим.

СообщениеДобавлено: 28 июн 2012, 12:49 
Понятно, что "За державу обидно" но оскорблять не надо. Хорошо, что Бедный сразу извинился.
Понять можно, что имел в виду профессиональные качества ведущих на местном ТВ. А тут оказалась девушка, просто "не в нужное время". И сорвал народ свой гнев не в ту сторону.

СообщениеДобавлено: 28 июн 2012, 13:39 
Вот проспался, и думаю какого я сорвался на девочку. Накатило что-то. Извиняюсь за "зады". Бред.
Наверное она хороший человек. А я гавно. Когда я бухой меня не остановить. И все ,что накипело за мою долгую и никчемную жизнь, лезет . Извиняюсь .
Хотя конечно учиться деточке надо.

СообщениеДобавлено: 28 июн 2012, 14:56 
Да ладно. Ну если облажалась, то это факт. Все это видели. Надо лучше готовиться к эфирам.

СообщениеДобавлено: 28 июн 2012, 17:35 
Бедный писал(а):
Ефремова была классная тетка. Заставила всех работать.

Стокгольмский синдром.

СообщениеДобавлено: 29 июн 2012, 13:46 
да уж весь город видел позор вашей Зинченко на гос.ТВ. Дура дурой, а тоже хочет быть звездой. Чо ж такая гарная та пышная на родном канале не нужна. Бегает подлизывает зады руководству гос. ТВ, а может и не зады.[/quote]

Действительно - позор, кого в кадр выпускаете, а может это "розыгрыш"!!!
Ее надо на заставку нового эротического шоу "Мур-мур". Смотрите на ТК Запорожье. :D

СообщениеДобавлено: 29 июн 2012, 14:54 
ZаБорАвец

Фраза вашей Ефремовой "А в Запорожье люди озлобленные" - это жестяк. Это Богуслаев такой озлобленный или ее сотрудники били?
А долго она руководила Алексом? Полгода хоть будет?

СообщениеДобавлено: 30 июн 2012, 18:21 
Ее надо на заставку нового эротического шоу "Мур-мур". Смотрите на ТК Запорожье.

да какой там розыгрыш.
В воскресенье утром повтор программы "По сути", можно посмотреть тем кто не видел премьеры.
А на заставку эротического шоу надо добавит "Для тех кому за 60"

СообщениеДобавлено: 01 июл 2012, 14:18 
да уж весь город видел позор вашей Зинченко на гос.ТВ. Дура дурой, а тоже хочет быть звездой. Чо ж такая гарная та пышная на родном канале не нужна. Бегает подлизывает зады руководству гос. ТВ, а может и не зады.[/quote]

Ее надо на заставку нового эротического шоу "Мур-мур". Смотрите на ТК Запорожье.

Посмотрели сегодня повтор "По сути" на Запорожье.
Вот это да. Такого позора еще ни один местный канал в эфир не выпускал.
Такую звезду, надо спрятать куда по дальше, и никому не показывать. Кузенко такой умный мужик, как он на Это согласился.Ему пришлось работать за двоих, в то время как вторая ведущая наслаждалась самолюбованием. и время от времени пыталась прочитать вопросы, в которых для ее маленького ума встречались незнакомые слова. От этого она и выглядела как на утреннике в первом классе.

Начать новую тему Ответить на тему  [ Сообщений: 389 ]  На страницу Пред.  1 ... 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16  След.

Часовой пояс: UTC + 2 часа