Форум Запоріжжя

ЗаБор - міський портал Запоріжжя
Текущее время: 28 июл 2025, 02:23

Часовой пояс: UTC + 2 часа

Начать новую тему Ответить на тему  [ Сообщений: 735 ]  На страницу Пред.  1 ... 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24 ... 30  След.
Автор Сообщение
 Заголовок сообщения: Аресты Патриотов.Добро пожаловать в 1937.
СообщениеДобавлено: 11 янв 2011, 16:06 
Изображение10 січня 2011 року близько 15 години у Запоріжжі повторно було заарештовано заступника голови обласної організації ВО "Свобода" з молодіжних питань Юрія Гудименка та прихильника ВО "Свобода" Олександра Вовка.Затриманих Юрія Гудименка та Олександра Вовка доставили у Жовтневий райвідділ міліції. Проте в журналі реєстру доправлених у відділок їхні прізвища не зазначалися, на запити ВО "Свобода" міліція не повідомляла ні про місце знаходження свободівців, ні про причини затримання. Адвокату у зустрічі з Юрієм Гудименком було відмовлено. Зараз затримані переведені в Ізоляторі тимчасового утримання до рішення суду.Довідка. 1 січня 2011 року близько 01-00 ночі у квартиру до заступника голови Запорізької "Свободи" з молодіжних питань Юрія Гудименка увірвалися представники міліції. Свободівця заарештували та доставили в Жовтневий райвідділок міліції. Близько 09-00 ранку представники МВС заарештували також голову Запорізької "Свободи" Віталія Подлобнікова. Свободівцям інкримінували частину 2 статті 192 Кримінального кодексу України за знищення пам'ятника Сталіну у Запоріжжі шляхом вибуху.До затриманих не допускали адвокатів, відмовлялися передавати харчі та воду півдоби.12 січня 2011 року Запорізька обласна організація ВО "Свобода" проведе пікет Ізолятору тимчасового утримання (вул. Верхня, 2) щодо протиправних дій міліції при затриманні і утримуванні заступника голови Запорізької обласної організації ВО "Свобода" з молодіжних питань Юрія Гудименка. Час пікету з 10.00 до 17.00.http://www.zaporizhzhya.svoboda.org.ua/diyalnist/novyny/018676/

Заголовок сообщения: Re: Аресты Патриотов.Добро пожаловать в 1937.
СообщениеДобавлено: 31 янв 2011, 10:10 
Только "тризуб" - это чистая , ангельская организация. проливающа луч света в темном царстве. Толь на Тризубе построено светлое будущее Украины. А вот гады губят на корню лучшие зачатки демократии на Бандеровский манер.
Бред все это. На дыбе висел, под ногти иголки заганяли, эл.током пытали, глаза серной кислотой травили - быдло , надоело........ (Х_х) :( Хомяки и есть хомяки.

СообщениеДобавлено: 31 янв 2011, 10:43 
Какие-то неправильные националисты.
Если вас обижают менты та поймайте кого-нибудь из них в подъезде и перо ему в бок или соляную кислоту в рожу.
Пускай знают суки, как людей пытать

СообщениеДобавлено: 31 янв 2011, 12:18 
провокаторы такие провокаторы

СообщениеДобавлено: 31 янв 2011, 14:22 
-КРАСАВЧЕГ ZаБора-

Павлик Морозов писал(а):
Только "тризуб" - это чистая , ангельская организация. проливающа луч света в темном царстве. Толь на Тризубе построено светлое будущее Украины. А вот гады губят на корню лучшие зачатки демократии на Бандеровский манер.
Бред все это. На дыбе висел, под ногти иголки заганяли, эл.током пытали, глаза серной кислотой травили - быдло , надоело........ (Х_х) :( Хомяки и есть хомяки.
А хіба справа у Тризубі?Розгонять Тризуб,з'явиться інша організація.Радікалізм молоді-відповідь на брехню суспільства.20 років брешемо,що будуємо нову,європейську державу.А в дійсності що?Не у вакуумі живемо.Вони,діти,бачуть,як живуть держави,які справді стали на демократичні засади,і що твориться у нас.І те,якими методами влада зараз захищає символіку тоталітаризму-саме підтвердження спротиву побудови по-справжньому незалежної,демократичної держави.Щодо хомяків-вище пост подивись ще раз.Краще не скажеш.І коли замість хомяка на світ виходить степовий вовк-ох і страшно комусь...

Профиль Отправить личное сообщение  

СообщениеДобавлено: 31 янв 2011, 14:46 
Трибунал

Цитата:
А хіба справа у Тризубі?Розгонять Тризуб,з'явиться інша організація.Радікалізм молоді-відповідь на брехню суспільства.20 років брешемо,що будуємо нову,європейську державу.А в дійсності що?Не у вакуумі живемо.

Враньё общества. А что это такое и с чем это едят? Конкретезируйте кто врёт?

Цитата:
Вони,діти,бачуть,як живуть держави,які справді стали на демократичні засади,і що твориться у нас.І те,якими методами влада зараз захищає символіку тоталітаризму-саме підтвердження спротиву побудови по-справжньому незалежної,демократичної держави.Щодо хомяків-вище пост подивись ще раз.Краще не скажеш.І коли замість хомяка на світ виходить степовий вовк-ох і страшно комусь...

Кто защищает? Губернатор сказал что бюст может стоять только внутри помещения - снаружи нельзя. Каждый имеет право в своих помещениях держать бюсты кому угодно.

И вы искренне считаете, что всё дело в бюстах? Может дело в людях.

И кстати про европейские ценности. Вы когда-нибудь слышали, чтобы канадские англоговорящие бастовали против канадских франкоговорящих граждан? Не бастуют - потому что толерантны. А националисты абсолютно не толерантны, и своим поведением и нетерпимостью показывают лишь то что они являются силой, такой же далёкой от демократических принципов, как и коммуняки, к примеру

СообщениеДобавлено: 31 янв 2011, 16:01 
-КРАСАВЧЕГ ZаБора-

forced to win писал(а):
Враньё общества. А что это такое и с чем это едят? Конкретезируйте кто врёт?..... у

Та ми всі.Починаючи з нашої влади.Видаємо намагання адаптувати старий режим під нові реалії за побудову нового.Провели перерозподіл державної власності серед купки "колишніх" та їхнього оточення-і все.Іншим-як була роль робочих мурах у мурашнику-так і залишилася.

Доречі,для цього,для заборони публічного пропагандування засудженого всім світом,а поперше-Україною,режиму-потрібен був вибух?Карташов і Ко закривали на це очі просто так?Чи тому,що він-№1 у запорізькій компартії?Може тому,що для таких "діячив" епоха тоталітарізму-еталон влади?Бюсти-не головне,згоден.Головне -люди,які, займаючи керівни пости,досі керують по старим шаблонам,живуть старими мірками,весь час нагадуючи нам,що ми-лише "заблудши вівці"старої імперської череди.

Приклад-не коректний.Канадці-колонізатори.Прийшли,освоїли,живуть.У нас питання давно не етнічне,а політичне.В стані індіянців-українці.Мова виступає символом незалежністі.Якщо пріорітет має українська-одне питання,російська-інший погляд на все.Історія,культура-все з ніг на голову.Герої національного руху можуть бути як борцями ЗА,так і ПРОТИ(хто як трактує).

СообщениеДобавлено: 31 янв 2011, 16:15 
Трибунал

Цитата:
Приклад-не коректний.Канадці-колонізатори.Прийшли,освоїли,живуть.У нас питання давно не етнічне,а політичне.В стані індіянців-українці.Мова виступає символом незалежністі.Якщо пріорітет має українська-одне питання,російська-інший погляд на все.Історія,культура-все з ніг на голову.Герої національного руху можуть бути як борцями ЗА,так і ПРОТИ(хто як трактує).

Так Вы с помощью языка вопросы трактования истории решаете?
Я думал что нынешнее занятие для политиков - поиск формулы комфорта и свободы для всех.
Я никак не могу понять то ли я про историю говорю, то ли про политику. Вы уж определитесь

Последний раз редактировалось forced to win 31 янв 2011, 16:22, всего редактировалось 1 раз.

СообщениеДобавлено: 31 янв 2011, 16:20 
Трибунал

К слову. Я скидівал пост о том что опубликовали фамилии и имена тех кто продал свои голоса ПР, в Тернополе и тех кто их вербовал. 80 грн за голос. Из 200 тысячного населения голоса продали 13 000 человек. Я уверен что все они говорят на чистом украинском

СообщениеДобавлено: 31 янв 2011, 17:18 
-КРАСАВЧЕГ ZаБора-

forced to win писал(а):
Я думал что нынешнее занятие для политиков - поиск формулы комфорта и свободы для всех.
Я никак не могу понять то ли я про историю говорю, то ли про политику. Вы уж определитесь
Дивись трохи ширше.Історія і політика-невід'ємні.Якщо приорітет українського,національної держави-один погляд.Якщо російського-інший.Або ми-національна держава,нарешті здобувшая незалежність,або-частка імперії,змінивша керівництво.Просто сили,в гаслах яких державна російська,дивляться на Україну якраз з точки зору других.Щодо зайняття сьгодняшніх політиків-окрім того,як утримати свою,вкрадену у українського народу,застарілу економіку на плаву.Здати інтереси держави,мати не населення,а лише дешеву рабсилу...-все задля збереження своєї монополії на керівництво.
Сусіди-сусідами,але...Теодор Рузвелт казав: “Людина що любить чужі країни так само як свою, шкідлива для суспільности”.
Ще цитата-особливо для "червоних":"Якщо людина не знає мови країни,в якій живе,то вона в цій країні-гість,загарбник,або колонізатор".(КАРЛ МАРКС)

СообщениеДобавлено: 31 янв 2011, 17:27 
-КРАСАВЧЕГ ZаБора-

forced to win писал(а):
К слову. Я скидівал пост о том что опубликовали фамилии и имена тех кто продал свои голоса ПР, в Тернополе и тех кто их вербовал. 80 грн за голос. Из 200 тысячного населения голоса продали 13 000 человек. Я уверен что все они говорят на чистом украинском
Примитизуєш дуже.Все намагаються звести до примитиву.Або-або.Російськомовна людина може бути не меншим патрітом своєї Держави,відносячись з повагою до державної мови,атрибутики тощо.І навпаки.Боротьба світоглядів-оце йде.А один з засібів-мова.Ще останні козирі-Віра- теж ставиться зараз до зброї ...Те,що робить нас іншими-все намагається зруйнуватися.

СообщениеДобавлено: 31 янв 2011, 18:12 
Трибунал

Слобожанин писал(а):
forced to win писал(а):
Дивись трохи ширше.Історія і політика-невід'ємні.Якщо приорітет українського,національної держави-один погляд.Якщо російського-інший.Або ми-національна держава,нарешті здобувшая незалежність,або-частка імперії,змінивша керівництво.Просто сили,в гаслах яких державна російська,дивляться на Україну якраз з точки зору других.Щодо зайняття сьгодняшніх політиків-окрім того,як утримати свою,вкрадену у українського народу,застарілу економіку на плаву.Здати інтереси держави,мати не населення,а лише дешеву рабсилу...-все задля збереження своєї монополії на керівництво.
Сусіди-сусідами,але...Теодор Рузвелт казав: “Людина що любить чужі країни так само як свою, шкідлива для суспільности”.
Ще цитата-особливо для "червоних":"Якщо людина не знає мови країни,в якій живе,то вона в цій країні-гість,загарбник,або колонізатор".(КАРЛ МАРКС)

как ни странно, но оказывается у нашей экономики больше всего связей с российской экономикой. А российская экономика работает на русском, кстати одном из языков ООН.

СообщениеДобавлено: 31 янв 2011, 18:14 
Трибунал

Слобожанин писал(а):
forced to win писал(а):
Примитизуєш дуже.Все намагаються звести до примитиву.Або-або.Російськомовна людина може бути не меншим патрітом своєї Держави,відносячись з повагою до державної мови,атрибутики тощо.І навпаки.Боротьба світоглядів-оце йде.А один з засібів-мова.Ще останні козирі-Віра- теж ставиться зараз до зброї ...Те,що робить нас іншими-все намагається зруйнуватися.

А всё как раз и примитивно. Люди мыслят желудками, что и показал опыт Тернополя.
Я как русскоговорящий человек, был бы гораздо большим патриотом Украины если бы ввели второй русский через изменения в Конституцию

СообщениеДобавлено: 31 янв 2011, 18:35 
-КРАСАВЧЕГ ZаБора-

forced to win писал(а):
как ни странно, но оказывается у нашей экономики больше всего связей с российской экономикой. А российская экономика работает на русском, кстати одном из языков ООН.
По твоїй логіці-китайську вводити потрібно.Я б краше англійську ввів-ото б піднялися б!

СообщениеДобавлено: 31 янв 2011, 18:43 
Трибунал

Слобожанин писал(а):
forced to win писал(а):
По твоїй логіці-китайську вводити потрібно.Я б краше англійську ввів-ото б піднялися б!

А ничего то что полУкраины по-русски говорит? Она же не по-китайски говорит

СообщениеДобавлено: 31 янв 2011, 18:53 
-КРАСАВЧЕГ ZаБора-

forced to win писал(а):

Ще скажи,що у тебе проблеми з російською в Запоріжжі...Що гноблять. :cool:

СообщениеДобавлено: 31 янв 2011, 19:03 
Трибунал

Слобожанин писал(а):
forced to win писал(а):

Ще скажи,що у тебе проблеми з російською в Запоріжжі...Що гноблять. :cool:

Нет, но я хочу по-русски разговаривать и в органах власти на уровне Киева и в судах. Что плохого?
А там только на украинском

СообщениеДобавлено: 31 янв 2011, 21:13 
просто смит

С грустью констатирую.
На "украинском языке"- Украину- не "поднять".
А поначяалу я надеялся (само собой разумеется- всяческому внедрению украинского языа не в ущерб русскому)- но даже своего старого друга- украинского националиста- Я- РУССКИЙ- не убедил в быту использовать украинский язык.
=========================
Анегдот- древний- времен Даманского :)

Оптимисты изучают английский язык.
Пессимисты изучают китайский язык.
А реалисты изучают автомат Калашникова.

СообщениеДобавлено: 31 янв 2011, 22:10 
-КРАСАВЧЕГ ZаБора-

смит писал(а):
С грустью констатирую.
На "украинском языке"- Украину- не "поднять".
А поначяалу я надеялся (само собой разумеется- всяческому внедрению украинского языа не в ущерб русскому)- но даже своего старого друга- украинского националиста- Я- РУССКИЙ- не убедил в быту использовать украинский язык.
=========================
Анегдот- древний- времен Даманского :)

Оптимисты изучают английский язык.
Пессимисты изучают китайский язык.
А реалисты изучают автомат Калашникова.

Ми зараз заліземо у такі хаші...Давай так-мова сама по собі-в цьому випадку-символ України,як національної держави.Нормальна державна підтримка,популярізація,престижність-все б стало на свої місця з часом.Символіка червоного режиму-зняли би в свій час,прибрали б імена партійних бонз,особливо тих,які повинні в злочинах проти народу-давно забули б про ці питання.Канули мовчки такі назви,як вул.партз'їзду такого-то,ворошилова,жданова...Новицького,Козацтва-звикли,нормально.Тобто-відмова від старого по справжньому,головне-від стереотипів.Тоді б політика по відношенню до економіки держави,до добробуту народу була б інша,може бути.Перепрошую,потім допишу-справи...

СообщениеДобавлено: 31 янв 2011, 22:44 
просто смит

Слобожанин писал(а):
Ми зараз заліземо у такі хаші...Давай так-мова сама по собі-в цьому випадку-символ України,як національної держави
.
Не вийде. Державна мова не може бути "символом". Громадяни або її вживають- або ні. Що ми маємо наразі?
Цитата:
Нормальна державна підтримка,популярізація,престижність-все б стало на свої місця з часом.

Державна підтримка чого? "Рідної мови"? РІДНОЇ МОВИ, яка іинкше- не буде вживатися мйже - взагалі?
Цитата:
Символіка червоного режиму-зняли би в свій час,прибрали б імена партійних бонз,особливо тих,які повинні в злочинах проти народу-давно забули б про ці питання.Канули мовчки такі назви,як вул.партз'їзду такого-то,ворошилова,жданова...

Розмріявся. Відмова від своєї РЕАЛЬНОЇ історіі- ще нікому добра не додала. Такої, як є, Історії- а не такої, як багатьом бажалося б. І чи так вже й багатьом...

А ти не помічаєш, що поки боремося з проявами одного режиму- який, хоч як-неяк, а побудував на майже голому місці здоровезне місто і т.і.- зараз вкорінюється ще більш ганебний режим зі своїми символами, за які буде соромно перед нащадками вже через зараз, а через декілька десятиріч- соромно до нестями? Режим, який нічого не створює, а майже усе- трощить і руйнує окрім символів особистої вигоди?
Цитата:
Новицького,Козацтва-звикли,нормально.

Ну й хто там насправді живе? Козаки? Вчені- патріоти історики на кшталт Новицького?
Звикли- нормально?
Цитата:
Тобто-відмова від старого по справжньому,головне-від стереотипів.

А яким чином ми будемо- хто виживе- відмовлятися від сьогоденного ганебного "старого" років через 20-50?
Цитата:
Тоді б політика по відношенню до економіки держави,до добробуту народу була б інша,може бути.Перепрошую,потім допишу-справи...

Та отож.
"От якби ковбасі- та крила- кращої птиці не було б...
А найкраща ковбаса- то панчоха з грошима..."

СообщениеДобавлено: 01 фев 2011, 00:39 
-КРАСАВЧЕГ ZаБора-

Сміту.Стільки накидали,що Можна по кожному окремому пункту обговорювати до нестями.Головне-я згоден-те,що прийшло зараз-несе руїну Державі і веде в тупик.Просто я вважаю,що одне витікає з іншого.Інтересів держави вже не існує.Існують інтереси купки людей,загрябавших під себе всі галузі нашого життя.Якщо вести політику приорітетів національних,ім просто не буде місця в Україні,бо саме їх бездарне господарювання та амбіції привели до теперішнього стану країни.І стара метода господарювання відроджує старі методи у політичному житті.Покора народу достигається свавіллям.Дешева сировина-здачею національних інтересів,тощо.Націоналізм навмисне зводять до питань "мова-Бандера",бо це -відволікає.Зараз на допомогу йде вопрос віри.Різати цю владу вже потрібно,поки вона не сховалася під росіїським крилом зовсім.Здають вони нас заради своїх статків.

СообщениеДобавлено: 01 фев 2011, 19:22 
смит писал(а):
поки боремося з проявами одного режиму- який, хоч як-неяк, а побудував на майже голому місці здоровезне місто і т.і.- зараз вкорінюється ще більш ганебний режим зі своїми символами, за які буде соромно перед нащадками вже через зараз, а через декілька десятиріч- соромно до нестями? Режим, який нічого не створює, а майже усе- трощить і руйнує окрім символів особистої вигоди?

Смит прозрел?

СообщениеДобавлено: 01 фев 2011, 21:16 
просто смит

Ааааа...
С моей точки зрения- "украинский национализм" с одной стороны и всяческое немотивированное желание насмерть бороться не с врагами, уже 20 лет гробящими Украину, а только с синебелыми- это абсолютно разные вещи.

СообщениеДобавлено: 01 фев 2011, 21:24 
смит писал(а):
Ааааа...
С моей точки зрения- "украинский национализм" с одной стороны и всяческое немотивированное желание насмерть бороться не с врагами, уже 20 лет гробящими Украину, а только с синебелыми- это абсолютно разные вещи.

А если сине-белые и есть враги, такие же как и оранжево-красно-белые?

СообщениеДобавлено: 01 фев 2011, 22:53 
просто смит

Гость писал(а):
смит писал(а):
Ааааа...

А если сине-белые и есть враги, такие же как и оранжево-красно-белые?

Легко ответить.
Поскольку сине-бело-оранжево-красніе в сумме составляют подавляющее большинство народа Украині, то врагами являются те, кто остался и не входит в перечисленніх.

Черно-серо-буро- малиновая злобная безликая безымянная зловонная ядовитая массочка.

СообщениеДобавлено: 01 фев 2011, 23:40 
смит писал(а):
Легко ответить.
Поскольку сине-бело-оранжево-красніе в сумме составляют подавляющее большинство народа Украині, то врагами являются те, кто остался и не входит в перечисленніх.

Ошибаешься, подавляющее большинство народа Украины к цветным не относится!

Начать новую тему Ответить на тему  [ Сообщений: 735 ]  На страницу Пред.  1 ... 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24 ... 30  След.

Часовой пояс: UTC + 2 часа